Mercedes-pomo ei häkeltynyt Lewis Hamiltonin Ferrari-huhuista – "Tämä on vapaa maailma"

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff suhtautuu tyynesti tähtikuljettajansa Lewis Hamiltonin ympärillä pyöriviin Ferrari-huhuihin.

Huhut Ferrarin ja Lewis Hamiltonin neuvotteluista nousivat otsikoihin lauantaina F1-kauden päätösviikonlopun yhteydessä. La Gazzetta dello Sportin mukaan Ferrarin ja Hamilton ovat tavanneet kahdesti tämän vuoden aikana kautta 2020 koskien.

Viidesti Mercedeksen ohjaksissa maailmanmestaruuteen ajaneen Hamiltonin sopimus saksalaistallin kanssa päättyy ensi kauden päätteeksi. Hamiltonin ja Ferrarin huhutut neuvottelut eivät kuitenkaan huolestuta Wolffia.

– Minä olen täysin sinut sen kanssa. Tämä on vapaa maailma, ja tiedostan, että kaikkien täytyy tutkia uramahdollisuuksiaan ja tehdä itselleen paras päätös, Wolff sanoo Motorsportin mukaan.

– Minulla ei ole ongelmaa. Kuljettaja yrittää aina päästä nopeimpaan mahdolliseen autoon ja nopein mahdollinen auto yrittää aina saada parhaan kuljettajan sinne, Wolff jatkaa.

Hamiltonin ja Mercedeksen yhteistyö on sujunut ruusuisesti jo useamman vuoden ajan. Wolff painottaa, että tallin on tehtävä kaikkensa, jotta se pystyisi yhä houkuttelemaan maailman parhaat kuljettajat ohjaamoonsa.

– Otan tilanteen täysin rennosti. Meidän täytyy paiskia todella kovasti töitä, jotta tarjoamme kuljettajille nopeimman mahdollisen auton. Jos pystymme siihen, olen 100-prosenttisen vakuuttunut, että saamme parhaan mahdollisen kuskikaksikon, Wolff vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat