Mercedeksen tallipäällikkö myöntää tilanteen – F1-tallin tulevaisuudesta käydään vakavia keskusteluja

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myöntää avoimesti tilanteen, jossa mestaruuksia viime vuosikymmenellä kahminut menestystalli tällä hetkellä on.

Itävaltalainen Wolff kertoo kotimaansa valtiolliselle mediayhtiölle ORF:lle keskustelevansa tällä hetkellä Daimlerin kanssa, mitä Mercedeksen F1-tallille tulevaisuudessa tapahtuu.

Wolffin jääminen talliin on epävarmaa, mutta niin tuntuu olevan myös koko tallin jatkaminen F1-sarjassa, mitä saattaa olla koronaviruksen runtelemassa taloustilanteessa entistä vaikeampaa perustella.

– Olen nyt ilman Niki Laudaa, joka oli aiemmin ainoa Mercedeksen osakkeenomistaja tallin sisällä, eikä kysymys ole pelkästään minun jatkaminen tallipäällikkönä, vaan myös se, mitä me teemme yhtiönä, ja siitä me tällä hetkellä keskustelemme, Wolff myöntää ORF:lle.

F1-huhut alkoivat kiertää, kun Wolffin epävarma tilanne Mercedeksellä yhdistettiin siihen, että hän oli sijoittanut rahojaan ensi kaudella formula ykkösiin palaavaan Aston Martiniin.

– Aston Martinin kohdalla kyse oli vain henkilökohtaisesta sijoituksesta, joita olen aina tehnyt. Uskon brändiin ja uskon pidemmän aikavälin strategiaan, joka saattaa toimia tai olla toimimatta seuraavien vuosien aikana.

– Todellisuudessa se oli vain sijoitusteni hajauttamista, eikä sillä ollut mitään tekemistä minun operatiivisen toiminnan kanssa, Wolff tähdensi.

Lue myös:

    Uusimmat