Mercedeksen päätös jo tehty? – "Takaan, että Bottas ja Hamilton jatkavat meillä"

Vaikka kummankaan Mercedes-kuskin nimeä ei vielä ole jatkosopimuksessa, puheenjohtaja Niki Laudan mukaan on täysin varmaa, että sekä Lewis Hamilton että Valtteri Bottas jatkavat F1-tiimissä myös ensi kaudella.

Mercedes on lupaillut Hamiltonin jatkoa jo pitkään, ja myös Bottaksen tilanne on alkanut näyttää vahvalta viimeaikaisten otteiden ansiosta.

Lauda vakuutti viikonloppuna kotimaansa Itävallan GP:n yhteydessä yleisradioyhtiö ORF:lle, että kumpikin kuski jatkaa tallissa.

– Takaan, että tulevana vuonna Hamilton ja Bottas ajavat Mercedeksellä, Lauda tokaisee.

Asiaa ei silti vielä voida pitää virallisena vahvistuksena, sillä Lauda on puhunut samaa kummastakin kuskista jo aiemmin. Hän piti Hamiltonin jatkoa varmana jo aikaisin keväällä, ja Bottaksen sopimusta lajilegenda povasi viimeksi kesäkuun alun Kanadan GP:ssä C Morelle.

– Olemme sataprosenttisen tyytyväisiä hänen suorituksiinsa, joten kaikki tämä puhe sopimuksista on hyödytöntä, koska me tiedämme, mitä haluamme ja me haluamme jatkaa hänen kanssaan, Lauda sanoi tuolloin.

Sunnuntain Itävallan GP:ssä Mercedes koki raskaan takaiskun, kun eturiviin aika-ajossa tunkeneet kuskit keskeyttivät molemmat kärkisijoilta.

Lue myös:

    Uusimmat