Melina, 5, oli joutua auton jyräämäksi – Toyota-kuskin täydellinen piittaamattomuus tallentui videolle

Houstonilaisäiti halusi videoida muistoksi lapsensa kotiinpaluun päiväkodista, mutta nauhalle tallentuikin yllättäen vakava vaaratilanne. Äidin sosiaaliseen mediaan jakamasta videosta uutisoi nyt muun muassa ABC News

Texasin Houstonissa asuva Josephine Kirk-Taylor seisoi jalkakäytävällä, kun hän odotti 5-vuotiaan tyttärensä koulubussikyytiä päiväkodilta. Josephinen tytär Melina oli vasta aloittanut päiväkodin, ja äiti halusi videoida reippaan tyttärensä kotiinpaluun.

Josephine kuvasi puhelimellaan bussin saapumisen tien toiselle puolelle. Videolla nähdään, kuinka 5-vuotias Melina astuu bussista ulos äidin iloitessa samalla tyttärensä saapumisesta. 

– Tuolla on Melina, tuolta tulee Melina, äiti Josephine hihkuu mukana hakureissulla oleville Melinan sisaruksille.

Toyota-kuski ei piitannut stop-merkistä

Hetken päästä tilanne saa kuitenkin karmaisevan käänteen. Juuri, kun Melinan aikomuksena on lähteä ylittämään tietä äitinsä luokse, ajoväylälle kaahaa sininen Toyota. Auto ei pysähdy, vaikka koulubussin kylkeen nousee huomiovaloilla varustettu stop-merkki. Kyseinen merkki on vakiovaruste amerikkalaisissa koulubusseissa, ja sen tarkoituksena on varoittaa sekä bussin edessä että takana olevia ajoneuvoja tiellä liikkuvista lapsista. 

Josehphine ehtii juuri ja juuri varoittaa tytärtään lähestyvästä autosta ja järkyttävä onnettomuus on vain sekunneista kiinni. Sininen henkilöauto sen sijaan jatkaa matkaansa jarruttamatta. 

Josephine jakoi videon Facebookiin varoittavana esimerkkinä liikennekäyttäytymisestä. Hän toivoo, että video muistuttaisi autoilijoita pysähtymään aina koulubussin jättäessä lapsia pysäkille. 

– Pysähtyminen vie vain 10 sekuntia, jotta lapsi voi ylittää tien, Josephine muistuttaa. 


Lähde: ABC News


Lue myös:

    Uusimmat