Järkyttävä video Norjasta: Jos rakastat lastasi, opeta hänelle, että näin ei saa ikinä tehdä

Oheisella videolla on ainekset kamalaan onnettomuuteen, mutta kaikeksi onneksi raskaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettajalla on huomio liikenteessä ja refleksit kohdallaan.

Norjalaisen Tor-Bjørn Kyrkjebøn kuljettaman kuorma-auton kojelautakameraan tallentui viime kesänä järkyttävä läheltä piti -tilanne.

Videolla nähdään, kuinka koululaiset jäävät pois vihreästä linja-autosta. Kaksi koululaista päättää sännätä tien ylitse, vaikka bussi peittää näkyvyyden toiseen suuntaan täysin.

Kyrkjebø havaitsee vaaratilanteen ja painaa autonsa äänimerkin pohjaan. Tämä ei kuitenkaan saa koululaisia pysähtymään, vaan tragedialta vältytään ainoastaan vastakkaisesta suunnasta tulleen kuorma-auton kuljettajan refleksien ansiosta. Painava yhdistelmä pysähtyy uskomattoman nopeasti, mutta on silti hyvin, hyvin lähellä osua eteen juosseeseen lapseen.

– Olen nähnyt liikenteessä paljon, mutta en ikinä mitään näin dramaattista, Kyrkjebø kertoi norjalaiselle Dagbladetille.

Linja-autoyhtiön edustajan mukaan heidän kuljettajansa ei toiminut tilanteessa väärin, mutta he tutkivat, miten vastaavilta tilanteilta voitaisiin jatkossa välttyä.

***

Karmiva tilanne risteyksessä: Rekka ei huomannut pyöräilijää 0:30

Lue myös:

    Uusimmat