Meg kokosi astetta uniikimman häälahjalistan – listalla 750 erilaista imuria: "Sain vieraamme nauramaan"

Murtomies paljastui robotti-imuriksi 0:46
Tämä "hätätilanne" päättyi huvittavasti, kiitos imurin: Murtomies paljastui robotti-imuriksi Yhdysvaltain Oregonissa!

Meg päätti luoda miehelleen yllätykseksi häälahjalistan, josta löytyy satoja imureita.

Meg Hahn kertoo tienneensä heti Brandon Armbrusterin tavatessaan, että tämä on erityinen. Nyt amerikkalaispariskunta suunnittelee häitä. Kaksikko on luonut hääsivustolle astetta uniikimman häälahjalistan, jolta löytyy 750 erilaista imuria, kertoo Fox News.

– Brandon on tekniikkanörtti: hänestä on ihanaa tietää, miten asiat toimivat, ja hän pitää hyvin rakennetuista asioista, kuten kelloista, autoista ja imureista, Meg kuvailee haastattelussa.

"Miten monta imuria yksi mies tarvitsee?"

Brandonilla on jo valmiiksi useita erilaisia imureita. Aluksi miehen laiteinnostus ihmetytti Megiä.

– Mietin "hitsit, miten monta imuria yksi mies tarvitsee?" Hänellä on neljä Dyson-merkin imuria komerossa ja kaksi uima-altaan siivoamiseen tarkoitettua robottia, jotka keräävät lehtiä. Vitsailemme leikkisästi ruohonleikkurirobotista, joka leikkaisi nurmet. Puhumme aina imureista, Meg kuvailee.

Brandon kertoo olleensa jo nuorena mukana kodin siivouksessa, ja hänen ja pikkuveljen tehtävänä olikin imuroida lattiat.

– Vaikka useimmat nuoret miehet saattavat irvistää ajatukselle, minä itse asiassa nautin imuroinnin tuottamasta välittömästä mielihyvästä, mies sanoo.

"Imuriarmeija auttaa pitämään talon kunnossa"

Kodinkoneille on myös todellista käyttöä, sillä parilla on kaksi pörröistä koiraa, ja Megillä on entisestä liitostaan kaksi teini-ikäistä poikaa.

Meg ja Brandon. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Se, että meillä on imuriarmeija, auttaa pitämään talon kunnossa. Ymmärrän, miksi Brandon rakastaa imureita niin paljon, Meg sanoo.

Häitä juhlitaan koronaviruspandemian vuoksi vasta keväällä 2021.

Kaikkia imureita ei ole tarkoituskaan saada lahjaksi

Meg kertoo, että lahjalista oli yllätys Brandonille.

– Loin listan vitsinä yllättääkseni hänet, tiesin, että se olisi hänestä huvittavaa. Ja sain samalla vieraamme nauramaan. Halusin hääsivustomme kuvaavan meitä, ainutlaatuista suhdettamme ja huumorintajuamme, Meg sanoo.

750 imuria ei siis ole tarkoituskaan saada lahjaksi: pari toivoo, että läheiset pääsevät paikalle, eikä lahjoilla ole merkitystä.

Brandonilla jo suunnitelma imureiden varalle

Megin mukaan Brandon paitsi piti lahjalistasta, on jopa tehnyt siihen muutoksia, jotka sopivat hänen "hienostuneeseen imurimakuunsa". Jos pari päätyisikin saamaan häälahjaksi toivomansa imuriarmeijan, Brandonilla on jo suunnitelma.

– Varmaankin perustaisin YouTube-kanavan, jolla testaisin ne kaikki, Brandon sanoo.

Hän haluaisi myös lahjoittaa imureita niitä tarvitseville.

Lähteet: Theknot.com, Foxnews.com

Lue myös:

    Uusimmat