Mary sai hääkutsun, jossa vieraat laitettiin tärkeysjärjestykseen – kaikilta ei herunut ymmärrystä: "Kieltäytyisin tulemasta"

Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken 0:55
Hirvi yllätti tuoreen avioparin kesken hääkuvausten. Katso hulvaton lopputulos!

Hääpari oli päätynyt jaottelemaan vieraat tärkeysjärjestykseen, kertoo Bored Panda -sivusto.

Newyorkilainen Mary von Aue julkaisi 23. heinäkuuta Twitterissä kuvan lapusta, jonka hän sai hääkutsun mukana. Siinä morsiuspari oli jaotellut vieraat kolmeen ryhmään sen perusteella, miten läheisiä nämä olivat heille.

– Tämä tuli todella hääkutsun mukana, Mary tviittasi. 

Ryhmäjakoa koskevassa tiedonannossa luki seuraavaa:

"Rakkaat perheenjäsenet ja ystävät,

toivomme teiltä ymmärrystä sen suhteen, että juhlapaikkaamme mahtuu vain hyvin rajoitettu määrä vieraita. Haluaisimme kovasti kutsua teidät kaikki juhlimaan tärkeää päivää kanssamme, mutta meidän on valitettavasti ollut pakko jaotella vieraamme ryhmiin kapasiteettirajoitusten takia."

A-ryhmään kuuluvia ohjeistettiin vastaamaan hääkutsuun niin pian kuin mahdollista. Näin voitaisiin vapauttaa paikkoja lisävieraille, jos A-ryhmäläinen ei pääsisi paikalle.

B- ja C-ryhmään kuuluvia kehoitettiin pitämään silmällä pariskunnan perustamaa hääaiheista nettisivustoa siltä varalta, että paikkoja vapautuisi. 

”Jos tiedät jo, että et pääse paikalle, olisi todella mukavaa, jos voisitte ilmoittaa asiasta nettisivuston vastaustoiminnon kautta.”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perheellisten toivottiin hankkivan hääpäivälle lastenhoitaja ja jättämään lapset kotiin. Näin saataisiin paikalle niin monta vierasta kuin mahdollista. Hääpari toivoi myös, että aveceja ei otettaisi mukaan, jos kutsu koski vain yhtä henkilöä. 

”Kiitos ymmärryksestänne!”

Viestin lopussa kerrottiin, mihin ryhmään kutsun saanut vieras kuului. Mary oli päässyt A-ryhmään.

Sekalaisia reaktioita Twitterissä

Tviitti on herättänyt runsaasti keskustelua. Jotkut ymmärsivät pariskunnan ratkaisua, toiset eivät.

– Mitäs sitten? Jos kyseessä on tuore hääkutsu, he toimivat pandemiatilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla, heitti nimimerkki Nellie R.

– Minä kieltäytyisin tulemasta, kommentoibigfishstone.

– Mikä tässä on ongelma? Viestissä on tietynlainen sävy, mutta toisaalta tuo kertoo oikein hyvästä suunnittelusta, kommentoi Justin.

– Aika karua… mutta näyttää siltä, että he ovat yrittäytyneet mukautua tilanteeseen, kommentoi Nicky Lawless.

– D-ryhmä odottelee ohjeita, vitsaili Bachscore.

– He toimivat tarjoilijoina, naureskeli tähänDr. Linda Tribuzio.

Lue myös:

    Uusimmat