Me Naiset: Lola Odusoga on seurustellut jo yli neljä vuotta – "En asu nykyisen mieheni kanssa"

8:04
Miss Suomet Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä puhuivat misseydestä Huomenta Suomen haastattelussa

Lola Odusoga paljastaa Me Naisten haastattelussa seurustelleensa nykyisen miehensä kanssa jo yli neljä vuotta. 

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga  erosi lastensa isästä  Jarkko Wallinkoskesta vuonna 2015. Tämän jälkeen Lola ei ole julkisuudessa pitänyt kovaa meteliä parisuhdestatuksestaan. Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa hän kuitenkin paljastaa olleensa parisuhteessa nykyisen kumppaninsa kanssa jo yli neljä vuotta.

– Meillä on nykyisen miesystäväni kanssa järkevä kahden aikuisen suhde. Molemmilla on oma elämänsä, oma itsenäisyytensä, hän kuvailee.

Odusoga kertoo, että hänen nykyinen miehensä on sinut myös sen kanssa, että Odusoga tarvitsee omaa aikaa ja yksinoloa. Tämä ei ole ollut itsestään selvää kaikkien kanssa.

– En asu nykyisen mieheni kanssa yhdessä. Minulla on koti lasten kanssa ja hänellä oma kotinsa. Varmaan siinä kohtaa, kun lapset muuttavat kotoa, asumiskuvio muuttuu jotenkin.

25 vuotta julkisuudessa ollut Odusoga puhui keväällä suhteestaan Iltalehden haastattelussa. Tuolloin hän kertoi monen luulevan, että hän on sinkkumarkkinoilla.

– Koska mieheni ei näy somessani eikä mediassa, ihmiset olettavat että olen sinkku, hän kertoi.

– Mieheni ei ole julkkis, eikä hänellä ole mitään tarvetta olla julkisuudessa.

Missivuonnaan mainiosti myös Miss Universum -kisoissa menestynyt Odusoga itse on sen sijaan sosiaalisessa mediassa todella aktiivinen. Hän itse sai jo missivuosinaan paljon ikävää palautetta muun muassa reisistään ja ärräviastaan.

Viime aikoina Odusoga onkin puhunut paljon siitä, kuinka tärkeää on hyväksyä oma keho sellaisena kuin se on ja olemaan armollinen itseään kohtaan.

– Ole armollinen itsellesi, äläkä pilaa kesää tai muuta osaa elämästä olemalla jatkuvasti tarkkailemassa itseäsi suurennuslasin kanssa virheitä etsien. Opettele hyväksymään itsesi ja vartalosi, olemaan ylpeä itsestäsi ja kehosi kokemuksista ja saavutuksista, Lola muistutteli Instagram-seuraajiaan kesän kynnyksellä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja