Lola Odusoga poseeraa upeana bikineissä – kuva sisältää tärkeän viestin: "Toivottavasti sulla on sama luotto itseesi ja sama rakkaus vartaloasi kohtaan"

Lola Odusoga kehottaa someseuraajiaan olemaan välittämättä muiden mielipiteistä.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga poseeraa Instagram-tilillään valloittavassa bikinikuvassa ja kirjoittaa ulkonäköpaineista, joita sosiaalinen media luo.  

–Some ja ihmiset luo käsittämättömiä ulkonäköpaineita, syntyy oletus, että kaikkien on oltava tietynlaisia kelvatakseen muille. Tää näkyy yhteiskunnassa vähän liian monella eri tavalla, Odusoga aloittaa tekstin.

Odusoga kirjoittaa, että toinen ihminen voi olla toiselle susi myös henkisellä puolella. Hän kehottaa someseuraajiaan, etteivät anna muiden ihmisten vaikuttaa, miltä pitää näyttää.

– Mun keho, mun elämä, jokainen gramma ja sentti on myös vain ja ainoastaan MUN. Muiden mielipiteet ei muuta omaa tyytyväisyyttäni ja hyväksyntääni omaan itseeni näin 42-vuotiaana, ei vaikka joku kuinka haluais.

–Toivottavasti sulla on sama luotto itseesi ja sama rakkaus omaa vartaloasi kohtaan.

Odusoga ei muokkaa kuviaan, niin kuin monet muut somehenkilöt nykypäivänä tekevät.

– Nyt kun sä kuvaa katsoessa mietit että ihana kuva mut ois ny fotoshopannu ton selkämakkaran pois, niin seriously? En mä omista mitään tuunausohjelmia, enkä ees HALUA! Se on koko jutun idea, uskaltaa olla se mikä on. Samaa toivon muille, ja suita suppuun muiden jatkuvan arvostelun suhteen

Odusoga sai seuraajiltaan paljon viestejä aiheeseen liittyen.

– Oon seurannut sun Instaa jo jonkin aikaa ja tykännyt sun asenteesta ja kuvista. Oot upea ja aito, ja susta näkee, että itekin koet niin.

– Niin totta sun teksti. mie harjoittelen, että jättäisin ne paineet huomioimatta. Ihana katsoa sun kuvia

Lue myös:

    Uusimmat