Lola Odusoga kannustaa fanejaan olemaan armollinen itselleen: "Opettele hyväksymään itsesi ja vartalosi"

MIssit Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä Huomenta Suomen vieraana 8:04

Lola Odusoga muistuttaa myös siitä, ettei toisten ulkonäköä tule arvostella. 

Vuoden 1996 Miss Suomi, nykyisin media-alalla vaikuttava Lola Odusoga muistuttaa Instagram-päivityksessään fanejaan siitä, kuinka itselleen tulee olla armollinen. Niin kuin aina, mutta myös näin kesän kynnyksellä, kun suomalaiset kuoriutuvat toppavaatteistaan ja vaihtavat kesävaatteet päällensä. 

Ex-missi julkaisi kuvan itsestään, jonka yhteyteen hän on kirjoittanut tärkeitä neuvoja. 

Odusoga muistuttaa, että niin kesällä kuin muulloinkin jokaisen tulee saada pukeutua aivan niin kuin itse haluaa. 

– Sun vartalo, sä päätät ja määräät, sun elämä, sä päätät ja määräät, Odusoga kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

– Ole armollinen itselles, äläkä pilaa kesää tai muuta osaa elämästä olemalla jatkuvasti tarkkailemassa itseäsi suurennuslasin kanssa virheitä etsien. Opettele hyväksymään itsesi ja vartalosi, olemaan ylpeä itsestäsi ja kehosi kokemuksista ja saavutuksista, hän jatkaa.

– Älä arvostele toisen ihmisen ulkonäköä, älä heitä kepeiksi vitseiksi verhottuja loukkauksia. Yksi kommentti voi muuttaa toisen ihmisen elämän pysyvästi, joten mieti mitä teollasi mahdollisesti aiheutat.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.)

Odusogan seuraajat kiittävät häntä hienosta sanoista. 

– Kannustavasti ja ihanasti jälleen kirjoitettu, seuraaja kirjoittaa.

– You rock. Olen aina arvostanut ja ihaillut sinua valtavasti. Sinussa on aina ollut asennetta ja älyä tosi hyvännäköisessä paketissa, fani ylistää. 

Yhdeksi Suomen ikonisimmista misseistä noussut Odusoga sai missivuotensa aikana kritiikkiä reisistään ja ärräviastaan. Lisäksi kansalaiset jupisivat hänen ihonväristään, josta nousi valtaisa kohu sen jälkeen, kun Odusoga kruunattiin Miss Suomeksi 1996. 

42-vuotias malli työskentelee nykyään viihdemaailmassa juontajana. Odusoga on esiintynyt lukuisissa tv-sarjoissa ja ohjelmissa.

Lue myös:

    Uusimmat