Lola Odusoga häikäisi Miss Universum -kilpailussa 24 vuotta sitten – julkaisi liudan legendaarisia kuvia: "Olit niin kaunis silloin ja edelleen"

8:04
Lola Odusoga paljasti Huomenta Suomessa hienovaraisesti mielipiteensä Donald Trumpista - "Velvoite siirtyi kivasti äidilleni"

Missilegenda Lola Odusoga muisteli Instagramissa 24 vuoden takaista Miss Universum -kilpailua vanhojen valokuvien kera.

Vuonna 1996 Suomen kauneimmaksi kruunattu Lola Odusoga muisteli viikonloppuna Instagram-tilillään ikimuistoisia hetkiä 24 vuoden takaa. Sunnuntaina tuli nimittäin kuluneeksi tasan 24 vuotta siitä, kun Odusoga edusti Suomea menestyksekkäästi Miss Universum -kilpailuissa Las Vegasissa.

Toiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Odusoga julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia kilpailupäivältä ja paljasti Instagram-seuraajilleen, että merkkipäivän kunniaksi tiedossa oli videotreffit muiden osallistujien kanssa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Tänään me treffataan enemmistön kanssa Zoomin välityksellä, niin jännää!!! Tähän mennessä en oo nähnyt livenä kisan jälkeen kuin yhden kilpakumppanin, yritetty on kyllä monesti ja keskuudestamme on jo poistunut ainakin yksi kilpailija. Mutta yhteyttä on pidetty joidenkin kanssa paljonkin, Odusoga kirjoitti Instagramissa.

Ensi vuodelle kilpailijoilla on vielä suurempia suunnitelmia, kun tärkeästä vuodesta tulee kuluneeksi neljännesvuosisata.

– Tällä hetkellä katseet on tiukasti ensi vuodessa, jos sillon nähtäis livenä paikan päällä meistä Vegasissa mahdollisimman monen kanssa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Myös Odusogan seuraajat innostuivat arkistojen aarteista.

– Olit niin kaunis silloin ja edelleen. Sinulla oli hienoa lavakarismaa! eräs kehaisi.

– Huh mikä upeus! laulaja Einikin ihaili.

Yhdeksi Suomen ikonisimmista misseistä noussut Lola sai missivuotensa aikana kritiikkiä reisistään ja ärräviastaan. Lisäksi kansalaiset jupisivat hänen ihonväristään, josta nousi valtaisa kohu sen jälkeen, kun Odusoga kruunattiin Miss Suomeksi 1996. 

Eräs kommentoija kertoikin Instagram-kommenteissa koskettavasti, kuinka suuri merkitys Odusogan menestyksellä kauneuskilpailuissa oli hänelle lapsuudessa.

– Mulla oli siihen aikaan ikää 6 vuotta ja olit idolini! Olen itsekin suomalais-nigerialainen ja minun kaltaisia ei kyllä missään - etenkään telkkarissa - näkynyt. Se, että joku minunkin näköinen kruunattiin missikisoissa oli jotain aivan huikeeta ruskeaihoiselle pikkutytölle siihen aikaan, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja