Maximus, 2, putosi altaaseen – isosiskojen neuvokas toiminta tallentui valvontakameralle

Valvontakameran materiaali takapihan tapahtumista toimii varoittavana esimerkkinä vanhemmille. Pieniä lapsia ei saa jättää altaalle valvomatta.

Kolmilapsisen kalifornialaisperheen takapihan valvontakamera paljastaa järkyttävän tilanteen, kun perheen nuorin poika, kaksivuotias Maximus, joutui uppeluksiin takapihan uima-altaalla.

– Olin ollut sisällä vaihtamassa uimapukua pojalleni. Etsin hänen uimahousujaan ja ennen kuin huomasin, oli hän juossut jo ulos, äiti muistelee tapahtumien kulkua.

Bella, 9, pelasti pikkuveljen hengen

Altaalla oli myös perheen kaksi tytärtä, yhdeksänvuotias Bella ja kuusivuotias Priscilla. Valvontakameran nauhalta voi nähdä, että Maximuksen leikkiessä altaan reunalla isosisko Bella seuraa pikkuveljensä tekemisiä arvioivasti.

Kun pikkuveli lipsahtaa altaan syvyyksiin, ei Bella epäröi, vaan hyppää veljensä perään Prisicillan avustaessa altaan reunalta.

– Hän veti veljensä ylös altaasta ja Priscilla haki veljelleen pyyhkeen, äiti kuvailee valvontanauhan tapahtumia.

Kaikki tapahtui nopeasti, alle minuutissa, kun kolmikon äiti oli ilmeisesti vielä sisällä etsimässä Maximuksen uimahousuja.

– Olin todella ylpeä tyttäristäni, mutta niin vihainen itselleni. En koskaan unohda, kuinka lähellä olin menettää lapseni, äiti kertoo tuntemuksistaan.

"Hän tulee aina muistamaan..."

Maximus selvisi tilanteesta loukkaantumatta, mutta oppi arvokkaan läksyn.

– Hän tulee aina muistamaan, kuinka hänen isosiskonsa pelastivat hänen henkensä, äiti toteaa videon saatetekstissä.

Materiaali on tärkeä muistutus jokaiselle pienen lapsen vanhemmalle, mitä voi tapahtua, jos lapsen jättää valvomatta uima-altaalle.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat