Max Verstappenilta kova F1-väite Fernando Alonsosta – ”Hän olisi iso mestariehdokas”

F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso vetäytyi pois kuninkuusluokasta viime kauden jälkeen. Alonsoa on kuitenkin huhuttu takaisin F1:siin – tietyin taustaehdoin. Nykyisen F1-tähden Max Verstappenin mukaan Alonso voisi yhä taistella suurista asioista formulaympyröissä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alonso on ajanut tuoreeltaan eri kestävyyskisoja. Hänen F1-uransa oli pahassa alamäessä McLaren-paluun (2015-18) jälkeen. Brittitalli oli hukassa muun muassa pahasti kehitysvaiheessa olleiden Hondan moottoreiden kanssa.

Alonso olikin esillä pitkälti erinäköisten teknisten ongelmien myötä.

F1:ssä suurimpien tähtien joukkoon kuuluva Red Bullin Max Verstappen löi pöytään varsin kovan väitteen 38-vuotiaasta Alonsosta.

– Jos hän palaisi ja ajaisi kärkitalleissa, hän olisi iso mestariehdokas, Verstappen väitti Auto Bildille.

– Joskus kyse on kuskista, joskus vain huonosta tuurista. Fernando on yksi parhaista, mutta hän oli tuoreeltaan aivan väärässä tallissa, Verstappen jatkoi.

McLaren on nostanut profiiliaan erityisesti tällä kaudella, Alonson lähdön jälkeen. Brittitallin kuskeista Carlos Sainz oli kolmas edellisessä kisassa, Brasilian GP:ssä.

Verstappenia itseä harmittaa se, ettei hän päässyt kunnolla taistelemaan Alonsoa vastaan F1-piireissä.

– Vaikka olimme radalla samaan aikaan, niin hänellä ei ollut kilpailukykyistä autoa. Näin se vain menee tässä lajissa. Kyse on siitä, mitä sinulla on alla, ei niinkään hirveästi itse kuljettajasta, Verstappen pyöritteli. 

Lue myös:

    Uusimmat