Matt Damonista tuli "fat Damon"

Viime vuonna People -lehden lukijat valitsivat näyttelijä Matt Damonin maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Sittemmin Damon on hankkinut itselleen kunnon uimarenkaan vyötärölleen. Mies onkin saanut uuden lempinimen, "fat Damon".

Matt Damon on huolissaan: hän on vuoden aikana kerryttänyt elopainoaan peräti 20 kiloa. Eniten miestä huolestuttaa seksisymbolin aseman menettäminen, ruotsalaislehti Aftonbladet kirjoittaa.

Huima painonnousu ei kuitenkaan varsinaisesti ole miehen itsensä "vika", vaan hän joutui lihotuskuurille The Informant -leffan roolia varten.

– Minun ei tarvinnut lihottaa itseäni todella lihavaksi, pikemminkin pulskaksi, Damon kertoi Peoplelle antamassaan haastattelussa.

Miekkonen on saanut kuulla pulskistumisestaan alituista naljailua ystäviltään.

– On asioita, joita ei kuitenkaan voi vetää överiksi. Olisi esimerkiksi tylyä haukkua ihmisiä, joilla on todellisia paino-ongelmia, siis sellaisia, että he joutuvat ostamaan lentokoneessa itselleen kaksi vierekkäistä paikkaa, Damonin bestis, näyttelijä Ben Affleck muistuttaa.

Pysy saitilla, sillä luvassa on tänään myöhemmin video, jossa Matt Damon pelaa Ben Affleckin kanssa pokeria hyväntekeväisyyden nimissä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat