Ben Affleckin tyttärellä on selvä mielipide isänsä vihatuimmasta elokuvasta: "Kuvottavaa"

Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin tähdittämä elokuva Gigli ei ole kestänyt kovin hyvin aikaa.

Nykypäivänä myös viihteellisten tuotosten sisältöihin kiinnitetään enemmän huomiota ja puututaan esimerkiksi loukkaavien termien käyttöön tai vähemmistöjen kustannuksella vitsailuun.

Tässä valossa kaikki vanhemmat tv-sarjat ja elokuvat eivät kestä varsinaisesti päivänvaloa, vaan saattavat näyttäytyä jopa hieman törkeinä. 

Näin on käynyt esimerkiksi Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin tähdittämälle Gigli-elokuvalle vuodelta 2003, varsinkin jos kysytään Affleckin tyttäreltä.

"Tapa, jolla näemme asiat, on muuttunut hieman"

Affleckin hyvä ystävä ja näyttelijäkollega Matt Damon haastatteli miestä hiljattain Entertainment Weekly -julkaisua varten. Damon muun muassa tiedusteli, mitä mieltä Affleck on vahvasti kritiikkiä saaneesta Gigli-elokuvastaan.

Esimerkiksi IMDb:n eli Internet Movie Databasen käyttäjät ovat antaneet vuoden 2003 elokuvalle vain 2,5 tähteä kymmenestä.

Affleckin näyttelemä Larry Gigli lähetetään elokuvassa kidnappaamaan erään piirisyyttäjän veli, joka on älyllisesti kehitysvammainen. Avuksi lähtee Jennifer Lopezin näyttelemä Ricki. Nykyään toistamiseen seurustelevat Affleck ja Lopez tapasivat alkujaan nimenomaan Gigli-elokuvan kuvauksissa.

Affleckin mukaan elokuvassa oli myös loistavia kohtia, mutta aika on tuonut hänelle uutta perspektiiviä sitä kohtaan.

– Siinä on kohtia, joista tyttäreni sanoo: "Tämä on vammaisten syrjintää ja kuvottavaa". Tapa, jolla näemme asiat, on muuttunut hieman tai joissain tapauksissa paljonkin. Ja on asioita, jotka tuntuivat toimivan silloin, mutta eivät näin jälkikäteen, Affleck selittää.

Affleck ei tähdentänyt kumpi hänen teini-ikäisistä tyttäristään oli elokuvaa kommentoinut. Miehen vanhempi tytär Violet on 16-vuotias ja Seraphina taas 13-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat