James Cameron halusi Hollywood-tähden hittielokuvaansa – tarjosi valtavan siivun Avatar-elokuvan tuotoista

Näyttelijä Matt Damon jätti väliin rahakkaan tarjouksen, jossa hänelle tarjottiin 10 prosentin osuutta elokuvan tuotoista.

Näyttelijä Matt Damon paljasti GQ-brittilehden haastattelussa, että James Cameron tarjosi hänelle pääroolia Avatar-elokuvasta. Elokuva on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä tuotoksia, ja se oli kaikkien aikojen eniten tuottanein elokuva aina Avengers: Endgamen ilmestymiseen saakka. Avatar tuotti yli 2,79 biljoonaa dollaria.

– Kun hän tarjosi roolia minulle, hän sanoi: "Kuuntele. En tarvitse ketään. En tarvitse tähän kenenkään nimeä, tunnettua näyttelijää. Jos et ota tätä vastaa, etsin jonkun tuntemattoman näyttelijän ja annan sen hänelle, koska tämä elokuva ei tarvitse sinua", Damon kertoo.

Tämän jälkeen Cameron oli tarjonnut hänelle elokuvan tuotoista kymmenen prosentin osuuden. Damon jätti pääroolin väliin, koska se olisi vaikuttanut Jason Bourne -elokuvasarjan tekemiseen.

– Tajusin kieltäytymiseni tarkoittavan todennäköisesti sitä, että menetin mahdollisuuteni työskennellä hänen kanssan koskaan. Se ei ollu kivaa ja oli brutaalia. Mutta lapseni saavat ruokaa, minulla menee ihan okei, Damon vitsailee.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat