MasterChef Australia -ohjelman tuomari ja kokki Jock Zonfrillo, 46, on kuollut äkillisesti

Kokki Jock Zonfrillo on kuollut 46-vuotiaana.

MasterChef Australia -ohjelman tuomari ja kokki Jock Zonfrillo on kuollut yllättäen 46-vuotiaana. Tv-kanava Network 10 vahvisti hänen kuolemansa.

Hänet löydettiin talosta kuolleena Melbournessa, kun poliisi tuli tekemään hyvinvointitarkastusta maanantaina 1. toukokuuta. Poliisin mukaan kuolemaa ei pidetä epäilyttävänä.

Zonfrilloa jäivät kaipaamaan muiden muassa hänen vaimonsa Lauren Fried ja neljä lasta. Perhe antoi Zonfrillon poismenosta lausunnon.

– Niille, jotka osuivat hänen polulleen, ystävystyivät hänen kanssaan tai jotka olivat tarpeeksi onnekkaita tullessaan hänen perheekseen, pitäkää tämä ylpeä skotti sydämissänne, kun nautitte seuraavaa viskiänne, perhe sanoi lausunnossaan.

Julkkiskokki Jamie Oliver kertoi Instagramissa 1. toukokuuta olevansa täysin shokissa Zonfrillon kuolemasta.

– Oli parasta työskennellä hänen kanssaan yhdessä tämän vuoden Master Chefissä, en osaa kertoa, kuinka hyvä hänen kanssaan oli työskennellä, Oliver kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös julkisuudesta tuttu kokki Gordon Ramsay kertoi Twitterissä olevansa surullinen uutisista.

– Nautin todella ajastamme, jonka vietimme MasterChefissä Australiassa, Ramsay kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nousevasta urastaan huolimatta Zonfrillo kertoi, että hänestä tuli varaton, koditon ja heroiiniriippuvainen teini-iässä. Hän kirjoitti huumeriippuvuudestaan Last Shot -muistelmissaan vuonna 2021.

Vuonna 2019 hänet julkistettiin osaksi MasterChef Australia -kokoonpanoa.

Lähde: BBC


Lue myös:

    Uusimmat