Masked Singer -voittaja Marko Hietala tunnustaa – tirkisteli Hiirulaisen muotoja kulisseissa: "Minua rupesi pikkuisen epäilyttämään"

8:21
Videolla Marko Hietala ja Jarkko Tamminen kertovat muun muassa, keneksi veikkasivat toisiaan.

Masked Singer Suomi -voittaja kaksikko, ensimmäiseksi tullut Marko Hietala sekä toiseksi tullut Jarkko Tamminen vierailivat Uutisaamussa maanantaina 21.12.

Masked Singer Suomi -finaali huipentui lauantainaMarko Hietalan eli Tohtorin voittoon. Toiseksi kisassa tuli Jarkko Tamminen Hiirulaisen hahmollaan.

Kaksikko vieraili Uutisaamussa maanantaina 21.12. Hietala kertoo yrittäneensä löytää Hiirulaisen hahmosta vinkkejä kulisseissa.

– Pakko myöntää, että olen tällaisena Me too -aikakautena syyllistynyt sellaiseen hommaan. Minua rupesi pikkuisen epäilyttämään se falsetti aloin tarkastella sinun peffaa ja rintoja, Hietala kommentoi.

Tamminen puolestaan ihmetteli Tohtorina esiintyvän Hietalan yli-innokasta olemusta.

– Minä katsoin teikäläisen juhlintaa. Kun pääsit jatkoon, niin olit aina mielettömän fiiliksissä käytävillä ja hississä. Ajattelin, että tässä on joku nuori kaveri. Tolle kaverille soisi kyllä voiton, kun se on noin innoissaan. Ajattelin, että olet joku 25-30-vuotias nuori artisti, Tamminen kommentoi.

Haastattelussa Tamminen ja Hietala kertovat myös, miten heidän lapsensa saivat tietää heidän olevan mukana kisassa. Katso videolta koko haastattelu!

Lisää Masked Singer -viihdettä on tarjolla puolella: Masked Singer USA:n 2. tuotantokausi on alkanut mtv-palvelussa. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja