Masked Singer -panelistit jallittanut Timo Jutila tarvitsi kaksi miestä avuksi kuoriutuessaan asustaan: "Helvetin kuuma siinä oli!"

4:11
Panelistit häkeltyivät täysin, kun maskinsa riisui Mörkö

Lauantaina Masked Singer Suomi -ohjelmassa paljastunut Timo Jutila kertoo, että Möröllä oli kuumat paikat.

Masked Singer Suomi -ohjelman panelistit yllättyivät lauantaina, kun Mörön maskin takaa paljastui kiekkolegenda Timo Jutila.

"Juti" luonnehti lauantai-iltana yllätyksen paljastuttua MTV Uutisille puhelimitse, että kokemus oli hänen mielestään todella erikoinen, mutta hyvä. Hän kuitenkin tunnusti, että lähteminen mukaan lauluohjelmaan vaati hieman suostuttelua.

– Tarvii sanoa, että saa kiittää sitä ryhmää, joka sai ensin ylipuhuttua vaimon ja lopulta meikäläisen, että lähdin mukaan. En olisi tällaiseen uskonut lähteväni, toteaa Juti ja myöntää, että lopulta hänet sai ylipuhuttua Satu-vaimo.

– Kyllä, vaimo sai suostuteltua. Mutta kiva kokemus se oli! Kun aktiivihommat jääkiekkojoukkueiden kanssa on loppuneet, oli kiva nähdä jotain muuta. 

Jutila korosti ohjelman lopuksi, että musiikki on hänelle tärkeää. Myös illan kappale oli hänelle todella tuttu.

– Musiikki on minulle tosi tärkeää ja tietysti kova Popedan ja Pate Mustajärven fani olen, hän sanoi myös MTV Uutisille.

Myös laulutaustaa oli ennestään jonkun verran – joskin vähän pidemmän ajan takaa.

– Laulutaustaa on sen verran, että Pirkanpojissa oltiin lapsena, mutta se jäi jääkiekon takia, Juti summasi aiemman laulukokemuksensa viitaten tamperelaiseen poikakuoroon.

Jutila kiitteli koko tiimiä siitä, että kaikki hoitui todella ammattimaisesti ja tunnusti olleensa vaikuttunut siitä, kuinka asut ja maskit tehdään.

– Siitä isot propsit, hyvin oli tehty. Mutta helvetin kuuma siinä asussa oli! hän nauraa.

Kuumuus vaikutti myös siihen, ettei hän ehtinyt pistää tarkemmin merkille panelistien veikkauksia, joiden joukossa olivat muun muassa Jari Sarasvuo ja Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki.

– Mulla oli ihan täysi työ olla siinä kuumuudessa ja pomppia se asu päällä. En mä tommosta ehtinyt itse miettiä ollenkaan, hän tunnustaa.

– Harmittaa, ettei tiedä, ketä muut esiintyjät olivat! Olisi ollut kivaa vaihtaa niidenkin kanssa muutama sana.

Masked Singer Suomi lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja