Markku Kanervan lippalakki revittiin riekaleiksi Huuhkajien kopissa – "Näette erittäin tyytyväisen valmentajan"

Kylmän ja sateisen sään vastapainoksi Suomen pelaaminen lämmitti kannattajien ja päävalmentaja Markku Kanervan mieltä Huuhkajien 3-0-voitossa Armeniaa vastaan.

Alussa Armenia aiheutti vastahyökkäyksillä pieniä ongelmia kotijoukkueelle. Muutoin Turussa pelattu ottelu pysyi hyvin Suomen kontrollissa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Armenia jäi lopulta aseettomaksi kurinalaisesti pelannutta Suomea vastaan.

–  Näette erittäin tyytyväisen valmentajan. Saimme hyvän draivin, mikä näkyi alusta lähtien. Homma on omissa käsissämme, Kanerva sanoi.

Homma tosiaan on Suomen omissa käsissä. Voittamalla kaksi jäljellä olevaa kamppailuaan Kanervan miehistö on kisoissa riippumatta muista otteluista.

Suomi tuli Armenia-peliin allaan tyly tappio Bosnia-Hertsegovinalle. Bosnia prässäsi Suomelta ajan ja tilan pois, mutta Armenia antoi Huuhkajien avata peliä yllättävänkin rauhassa.

–  Joukkue osoitti venymiskykyä ja henkistä kanttia, kun pystyimme nollaamaan edellisen pelin ja saamaan hyvän latingin tähän matsiin, Kanerva sanoi.

Joukkue otti voitosta ilon irti ottelun jälkeen. Vaihtopelaajana peliä seurannut Petteri Forsell julkaisi Twitterissä kuvan, jossa oli Kanervan sininen Nike-lippis kappaleiksi revittynä – ilmeisesti apuvalmentaja Mika Nurmelan toimesta.

Lohkon kaksi parasta etenevät EM-kisoihin, joten Suomen tilanne on hyvä. Joukkueella on jäljellä marraskuussa pelattava kotikamppailu Liechtensteinia ja vierasottelu Kreikkaa vastaan.

Bosnia-Hertsegovina päättää karsinnat Italia-kotipelillä ja Liechtenstein-vierasottelulla. Armenialla on jäljellä Kreikka-kotikamppailu ja Italia-vieraspeli.

Lue myös:

    Uusimmat