Markku Alénilla ja Marko Terva-aholla dramaattinen läheltä piti -tilanne Alpeilla

Teknavin kevään kuudennessa jaksossa sunnuntaina 13.4. kello 17.30 perehdytään Alpeilla vuoristokelkkailun saloihin, testataan Porschen uusi katumaasturi ja selvitetään, mikä on liikunnan Spotify.

Markku Alén ja Marko Terva-aho jatkavat Italiassa Alppien valloitusta moottorikelkoilla. Vauhtikaksikko viettää ainutlaatuisen kelkkailupäivän upeissa vuoristomaisemissa. Päivä sisältää vauhdikkaita kelkkailukokemuksia, mutta myös dramatiikkaa. Parivaljakon koeajossa ovat Polariksen syvälumenkelkat.

Urheiluautoistaan tunnettu Porsche on vastannut valtavirran kysyntään tuomalla markkinoille sporttisen katumaasturin, Macanin. Teknavin testikuski Risto Virtasen käsittelyssä Macanista paljastuu täysiverinen urheiluauto.

– Ei ikinä uskoisi, että alla on katumaasturi, toteaa Virtanen vauhdikkaalla ratakierroksella.

Henri Kuokka viettää liikuntapäivää testaamalla uutta kotimaista SportSetter-sovellusta. "Liikunnan Spotifyksikin" kutsuttu palvelu tarjoaa mahdollisuuden päästä kokeilemaan eri lajeja pienellä hinnalla. Teknavin elektroniikkaguru päätyy joogan ja motocrossin kautta kiipeilyseinälle.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat