Marketa-vaimolta tunteikkaat onnittelut Mika Häkkiselle: "Elämä ei ole aina ollut helppoa"

Formulalegenda Mika Häkkinen täyttää tänään 50-vuotta. Hänen vaimonsa Marketa Häkkinen kirjoitti Instagram-tililleen miestään juhlistavan päivityksen.

Entinen formulakuski Mika Häkkinen sai tunteikkaat onnittelut vaimoltaan Marketa Häkkiseltä 50-vuotissyntymäpäivänsä alla. 12 vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta poseeraa Marketan Instagram-tilillään julkaisemassa kuvassa Häkkisen 50-vuotissyntymäpäiväjuhlissa.

– Rakkaani, ystäväni, aviomieheni, me juhlimme 50-vuotissyntymäpäivääsi muutama päivä sitten, Marketa aloittaa päivityksensä.

Kuvassa Marketa on pukeutunut kukin koristeltuun mekkoon ja pikkutakkiin. Mikalla on yllään niin ikään pikkutakki ja hänen vyönsolkensa on koristeltu M-kirjaimella.

– En voi uskoa, että kun tapasimme, olit 38 ja minä 28. Meillä on ollut rankka tie takanamme. Elämä ei ole aina ollut helppoa, mutta pysyimme yhdessä pahimpinakin myrskypäivinä ja pysymme yhdessä loputtomiin! Marketa tunnelmoi.

– Kiitos siitä, että olet hyvä mies, hyvä isä kolmelle kauniille lapsellemme, hyvä ystävä ja rakas aviomies, Marketa päättää.

Lue myös:

    Uusimmat