Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlistavat yhteistä taivaltaan – julkaisivat kuvan 14 vuoden takaa: "Sukat pyörii edelleen jaloissa"

Haastattelussa punaisella matolla Marja Hintikka ja Ile Uusivuori 3:42
Marja Hintikka ja Ile Uusivuori viettivät vapaailtaa Kultainen Venla -gaalassa.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori viettivät suhteensa vuosipäivää. 

Marja Hintikka julkaisi hurmaavan kuvaparin Instagram-tililleen, jossa hän poseeraa aviomiehensä Ile Uusivuoren kanssa. Ensimmäinen kuva on 14 vuoden takaa, heidän suhteensa alkutaipaleelta. 

– Näiden kuvien väliin on tallentunut 14 huimaa vuotta. Elämäni tärkein ihminen nyt ja aina! Tänään starttaa viidestoista auringonkiertomme yhdessä. Unelmat toteutuu ja kaikesta selvitään – se on parasta.

Hintikka on lisännyt tekstin loppuun myös kuvatunnisteen, rakastan

(Voit selata kuvaa sen oikealta.)

Hintikan seuraajat ovat ihastuksissaan kuvasta. 

– Huh miten romanttista, toimittaja Mikko Peltola kirjoittaa. 

– Voi te söpöläiset, tanssija Kia Lehmuskoski kommentoi. 

Sukat pyörii jaloissa

Myös Uusivuori julkaisi kuvan vuosien takaa 14 vuoden yhdessä olemisen kunniaksi. Kuvassa rakastavaiset katsovat toisiaan auringon paistaessa taustalla. 

– Tän upeuden kanssa on tänään hymyilyttänyt jo 14 vuotta. Hyvää vuosipäivää Marja Hintikka. Edelleen sukat pyörii jaloissa. Tossa sin paidassa oleva neitoperhokin tajusi sun upeuden, Uusivuori kirjoittaa.

Hintikka ja Uusivuori ovat olleet naimisissa yli kahdeksan vuotta. Pariskunnalla on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017. 

Hintikka nähdään paraikaa MTV3:lla pyörivässä Villa Hintikka -ohjelmassa. Uusivuori juontaa keväällä alkavan Masked Singer Suomi -ohjelman. 

Lue myös:

    Uusimmat