Marita Taavitsainen iloitsee syövästä toipuneen Arja Korisevan paluusta: "Se oli ainoa vaihtoehto"

Kohti kesää! Marita Taavitsainen hurmaa Katri Helenan roolissa 9:41

Iskelmätähti uskoo kollegansa asenteen auttavan selviytymään mistä vaan.

Tangokuningattareksi vuonna 1995 kruunattu Marita Taavitsainen, 47, vieraili keskiviikkoaamuna MTV:n Huomenta Suomessa.

Taavitsainen kertoi MTV Viihteelle lähetyksen jälkeen olevansa iloinen laulajakollegansa Arja Korisevan paluusta tanssilavoille. Koriseva kertoi tiistai-iltana Facebookissa palaavansa jälleen laulamisen pariin juhannuksena alkavalla keikkakiertueellaan.

– Se on ihan mahtavaa! Emme ole olleet suoraan tekemisissä. Sosiaalisen median ja yhteisten muusikkoystävien kautta olen lähettänyt tsemppiterveisiä, Taavitsainen sanoo.

– Arja on aina ollut esimerkki siitä, että kun vain jaksaa, niin ilon kautta pääsee eteenpäin ja yli mistä vaan. Vaikka kyllähän siinä sairastamisen aikana on varmasti ollut muutakin kuin iloa. Ja niinhän se menee, elämä on sellaista.

Musiikkimaailmassa on ollut surullinen alkuvuosi. Muun muassa Riki Sorsa, Lasse MårtensonDavid Bowie ja Prince ovat kuolleet.

– On kiva kuulla myös hyviä uutisia. Mutta Arjan kohdalla ei ollut muuta vaihtoehtoa. Jotkut asiat vain ovat niin.

Kesäteatterin lava kutsuu

Taavitsainen näyttelee kesällä Katri Helenaa Syväniemen musiikkiteatterissa Kangasniemellä.

– Teen keikkoja kesäteatterin lomassa, keikkoja voisi olla enemmänkin. Tuntuu, että monet luulevat minun siirtyneen kokonaan kesäteatteripuolelle. Kesä on kuitenkin meidän iskelmälaulajien aikaa, iskelmätähti sanoo.

– Oma suosikkini Katri Helenan lauluista on tällä hetkellä käännöskappale Lintu ja lapsi. Omat lapseni tykkäävät siitä, hehän esittivät sen urani 20-vuotisjuhlakonsertissa viime syksynä.

Lue myös:

    Uusimmat