Mainos

Marinoidut suppilovahverot

  • 1 l suppilovahveroita
  • Liemi:
  • 2 dl etikkaa
  • 4 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 2 tl rosepippuria
  • 4 viipaloitua valkosipulinkynttä

Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää puhdistetut suppilovahverot ja keitä muutama minuutti. Tölkitä sienet ja kaada liemi päälle. Anna maustua ainakin muutama päivä jääkaapissa ennen tarjoamista. Käytä marinoituja sieniä lisäkkeenä ja salaateissa. Kaunis sienipurkki on kiva tuliaisena tai vaikka joululahjana.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.