Marinoidut suppilovahverot

  • 1 l suppilovahveroita
  • Liemi:
  • 2 dl etikkaa
  • 4 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 2 tl rosepippuria
  • 4 viipaloitua valkosipulinkynttä

Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää puhdistetut suppilovahverot ja keitä muutama minuutti. Tölkitä sienet ja kaada liemi päälle. Anna maustua ainakin muutama päivä jääkaapissa ennen tarjoamista. Käytä marinoituja sieniä lisäkkeenä ja salaateissa. Kaunis sienipurkki on kiva tuliaisena tai vaikka joululahjana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja