Marinoidut suppilovahverot

Julkaistu 23.04.2001 14:53(Päivitetty 09.02.2005 13:23)
  • 1 l suppilovahveroita
  • Liemi:
  • 2 dl etikkaa
  • 4 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 2 tl rosepippuria
  • 4 viipaloitua valkosipulinkynttä

Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää puhdistetut suppilovahverot ja keitä muutama minuutti. Tölkitä sienet ja kaada liemi päälle. Anna maustua ainakin muutama päivä jääkaapissa ennen tarjoamista. Käytä marinoituja sieniä lisäkkeenä ja salaateissa. Kaunis sienipurkki on kiva tuliaisena tai vaikka joululahjana.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle