Maria Ylipää rohkeana: Seksikäs asu paljasti pintaa edestä ja takaa!

Näyttelijä Maria Ylipään rohkea Linnan juhla -asu oli yksi illan upeimmista.

Näyttelijä Maria Ylipää, 31, saapui Linnan juhliin aviomiehensä, muusikko Matti Pentikäisen kanssa. Ylipään puvun on suunnitellut Hanna Sarén.

Sarén on tullut tunnetuksi moderneista vaatemallistoistaan, puukengistään ja näyttävistä käsilaukuistaan, joita on myyty ympäri maailman ja joihin tähdet ovat ennenkin sonnustautuneet, kuten Sarah Jessica Parkerin näyttelemä Carrie ja Cynthia Nixonin näyttelemä Miranda Sinkkuelämää-sarjassa.

– Olemme tehneet aiemmin yhteistyötä. Hanna puvusti Spin-musikaalin Svenska Teaterniin, jossa tein yhden päärooleista. Pidän Hannan trendikkäistä vaatteista ja Linnan juhliin halusin pukuuni naisellista Hollywood-glamouria, jossa on jotain uutta ja jännittävää, varsinkin selässä, Ylipää kertoo.

Sarén iloitsee saadessaan suunnitella puvun tutulle näyttelijäkaunottarelle.

– Olin iloinen että saan taas tehdä hänelle puvun. Se, että tilaa suunnittelijalta puvun, osoittaa suurta luottamusta suunnittelijan kädenjälkeen ja näkemykseen. Maria on tähti ja suunnittelin puvun tähdelle, punaiselle matolle. Maria on hyvin naisellinen ja viehkeä, kaunis nainen joten tein puvusta sensuellin ja selästä hyvin aistillisen. Halusin puvun kuitenkin olevan tätä päivää, joten tein siitä kevyen ja liikkuvan, jossa on tuulahdus vanhaa Hollywoodia ja uutta glamouria modernilla, raikkaalla otteella, Sarén kuvailee.

Sarén on itse ollut Linnan juhlissa Tarja Halosen kutsumana vuonna 2004, jolloin hän esittäytyi punaisella matolla pinkissä iltapuvussa miehensä Jussi Tiilikan kanssa. Muotisuunnittelija on ollut myös Linnassa Ylen muotiasiantuntijana vuosina 2009–2011.

Asiantuntijat valitsivat: He ovat Linnan juhlien upeimmat kaunottaret!

AVA

Lähde: Hanna Sarénin lehdistötiedote

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja