Maria Veitola harvinaisessa yhteiskuvassa äitinsä kanssa – kaksikolla upea tyylitaju myös sienimetsässä: "Äiti stailas meidät"

2:17
Viime kaudella eniten katsojapalautetta keräsi jakso, jossa Veitola vieraili Maisa Torpan kotona Nurmijärvellä. Videolla juontaja kommentoi saamaansa palautetta.

Juontaja Maria Veitola lähti sienimetsään äitinsä kanssa.

Suosikkijuontaja Maria Veitola julkaisi Instagramissa valloittavan kuvan. Otoksessa juontaja poseeraa äitinsä kanssa sienimetsässä. Äidillä ja tyttärellä on yllään samantyyliset asut metsässä.

– Äiti stailasi meidät samiksiks sienimettään. Kittana oli sienisaalis, hellekesän varjopuolia, Veitola kirjoitta kuvan yhteydessä.

Veitola ei yleensä jaa seuraajilleen kuvia perhe-elämästään, mutta viime aikoina hän on selvästi muuttanut tapojaan. Hiljattain hän julkaisi myös lapsestaan ja puolisostaan ihanan perhekuvan.

– Taisto selvitti tokaluokan: Jee, ylpeä äiti kirjoitti aiemmin.

Maria Veitola on luonut menestyksekästä uraa median parissa jo pitkään. Hänen tähdittämänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelma palkittiin Kultainen Venla -gaalassa hiljattain.

– Me voitettiin parhaan keskusteluohjelman Kultainen Venla Yökylässä Maria Veitola -ohjelmalla! Ja jo viidennen kerran putkeen! Veitola iloitsi toukokuun lopulla. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja