Maria Veitola kuvaa uutta Yökylässä-ohjelman kautta pandemian keskellä: "Ihmiset ovat olleet erityisen ilahtuneita siitä, että he ovat saaneet vieraita"

Uusia Yökylässä Maria Veitola -jaksoja kuvataan jo, mutta poikkeusolosuhteissa:"Ihmiset olleet erityisen ilahtuneita vieraista" 2:17
Viime kaudella eniten katsojapalautetta keräsi jakso, jossa Veitola vieraili Maisa Torpan kotona Nurmijärvellä. Videolla juontaja kommentoi saamaansa palautetta.

Yökylässä Maria Veitola nähdään jälleen MTV3-kanavalla syksyllä.

Maria Veitola luotsaa MTV3-kanavalla suosittua Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaa. Ohjelma sai jälleen parhaan Venlan parhaasta keskusteluohjelmasta. Veitola saapui Kultainen Venla -gaalaan Yökylässä-ohjelman ohjaajan Jenni Sipon kanssa.

Uutta kautta on kuvattu pandemian keskellä ja yökyläilyt ovat olleet tällä kaudella erityisen hohdokkaita.

– Ihmiset ovat olleet erityisen ilahtuneita siitä, että he ovat saaneet vieraita, sillä kenelläkään ei ole käynyt vieraita. Meillä on tosi pieni tiimi, se on ollut meidän eduksi, Veitola kuvailee.

Viime kaudella eniten katsojapalautetta keräsi jakso, jossa Veitola vieraili Maisa Torpan kotona Nurmijärvellä. Videolla juontaja kommentoi saamaansa palautetta!

Lue myös:

    Uusimmat