Marc Anthony raivoissaan Jennifer Lopezin poikaystävälle: Et kyyditse lapsiani!

Marc Anthony on raivoissaan Jennifer Lopezin uudelle poikaystävälle, eikä anna tämän kyyditä hänen ja Lopezin yhteisiä lapsia.

Jennifer Lopezin entinen siippa Marc Anthony ei ole kovinkaan innoissaan Lopezin uudesta 24-vuotiaasta poikaystävästä Casper Smartista, uutisoi Daily Mail.

Anthony on kieltäytynyt kuvaamasta hänen ja Lopezin yhteistä tosi-tv-ohjelmaa. Hän ei myöskään hyväksy sitä, että Smart kyyditsee hänen ja Lopezin yhteisiä lapsia Maxia ja Emmeä, sillä Smartilla on lukematon määrä ajoneuvorikkeitä.

– Marc menetti täysin malttinsa, kun kuuli Casperin rikosrekisteristä. Hän kertoi yksisanaisesti Jenille, ettei Casper saa kyydittää heidän yhteisiä lapsiaan mihinkään. Marc myös inhoaa sitä tosiasiaa, että Casper viettää aikaa Maxin ja Emmen kanssa, kertoi lähde Radaronline.comille.

– Marc on myös äärimmäisen mustasukkainen ja on sitä mieltä, ettei Jen käytä harkintakykyään Casperin suhteen.

Lopezin uudella rakkaalla on lukematon määrä yhteentörmäyksiä lain kanssa viimeiseltä seitsemältä vuodelta. Suurin osa on ylinopeusrikkeitä ja sakkoja kortitta ajamisesta, mutta mukaan mahtuu myös tapaus vuodelta 2010, jolloin Casper ajoi moottoripyörällä niin paljon ylinopeutta, että saattaa joutua telkien taakse.


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat