Manchester United -tähden kotiin kohdistui pommiuhkaus

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin kapteeni Harry Maguiren kotiin on kohdistunut pommiuhkaus, kertoo The Sun. Lehden mukaan poliisi ja pommikoirat olisivat hälytetty Maguiren kotiin, jossa hän asuu vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Maguire oli saanut sähköpostiviestillä uhkauksen, jonka mukaan heidän kotiinsa olisi asennettu pommi. Uhka on otettu vakavasti. Maguire ja hänen perheensä kerrotaan olevan erittäin järkyttyneitä. Maguiren edustaja kommentoi tapahtunutta.

– Harry on saanut viimeisen 24 tunnin aikana vakavan uhkauksen, joka kohdistuu hänen kotiinsa. Hän ilmoitti asiasta poliisille, joka tutkii tapausta. Harrylle ykkösasia on hänen perheensä ja läheistensä turvallisuus. Hän jatkaa valmistautumistaan viikonlopun otteluun tavalliseen tapaan ja emme kommentoi asiaa enempää tässä kohtaa, edustaja sanoi.

29-vuotias puolustaja on saanut runsaasti kritiikkiä peliesityksistään. Manchester United taistelee Valioliigassa neljännestä sijasta, eli viimeisestä paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Maguire kommentoi asemaansa ennen Liverpool-kohtaamista, jossa Manchester United koki 0-4-murskatappion.

– En pelaisi Manchester Unitedin avauskokoonpanossa joka ottelussa, jos pelaisin jatkuvasti huonosti tai en pelaisi tarpeeksi hyvin. Siihen on syy, miksi molemmat päävalmentajat (Ole Gunnar Solskjär ja Ralf Rangnick) ovat laittaneet minut avaukseen joka pelissä, Maguire sanoi.

– Ymmärrän kuitenkin, että olen tämän seuran kapteeni, hintalappuni oli suuri ja kun asiat eivät suju hyvin ja päästämme maaleja, tulen saamaan kritiikkiä, Maguire jatkoi.

Maguire siirtyi Manchester Unitediin vuonna 2019 80 miljoonan punnan (reilut 96 miljoonaa euroa) summalla. Se on suurin summa, joka on maksettu puolustajasta. 

Lue myös:

    Uusimmat