Manchester Cityn Mestarien liiga -maali hämmästytti selostajaa: "Miten ihmeessä?"

Manchester City johtoon Kööpenhaminassa: "Miten ihmeessä De Bruynelle annetaan noin paljon tilaa?" 1:22
Katso Manchester Cityn maali: "mieletön" alustus keräsi kehut, mutta selostaja Kim Kallströmillä oli huomautettavaa kotijoukkueen puolustamisesta.

MTV Urheilun selostaja Kim Kallström hämmästeli Manchester City -tähti Kevin De Bruynellä ollutta tilaa, kun joukkue siirtyi johtoon FC Kööpenhaminan vieraana jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa.

Vierasjoukkue Cityn 1–0-johtomaali syntyi kymmenennellä peliminuutilla Phil Fodenin nappialustuksesta ja Kevin De Bruynen viimeistelystä.

– Miten ihmeessä De Bruynelle annetaan noin paljon tilaa? selostaja Kallström parahti maalin hidastusten pyörittyä ruudussa.

Katso osuma ylälaidan videolta.

Puolustavalla kannalla ottelun alun vahvasti ollut FC Kööpenhamina räjäytti kotiyleisön huutoon reilun puolen tunnin kohdalla, kun Magnus Mattsson tasoitti taiston "täydellisellä viimeistelyllä": kovalla ja tarkalla kudilla takakulmaan (video alla).

"Täydellinen viimeistely" tuo Kööpenhaminan tasoihin Manchester Cityä vastaan 1:23
FC Kööpenhaminan tasoitusmaali hivelee silmiä.

Puoliajalle siirryttiin kuitenkin vieraiden 2–1-johdossa, kun Bernardo Silva tuikkasi ennakkosuosikin takaisin johtoon jakson lisäajalla (video alla).

Cityn 2-1-osuma hiljensi Parkenin: "Täydellinen pomppu Silvan juoksuun" 1:20
Cityn 2–1-osuma hiljensi Parkenin: "Täydellinen pomppu Silvan juoksuun."

Mestarien liigan tämän kauden pudotuspeleissä on käynnissä ensimmäinen ilta. Vastakkain parhaillaan pelaavat myös RB Leipzig ja Real Madrid.