Manchester City -puolustajalle uran ensimmäinen maali Mestarien liigassa, vakavasti sairas isä menehtyi vain minuutteja myöhemmin – "Ehkä niin oli tarkoitettu"

11:44
Nathan Ake avasi maalihanat Manchester Cityn ja Red Bull Leipzigin välisessä ottelussa.

Manchester Cityn puolustaja Nathan Aken isä menehtyi keskiviikkona vain minuutteja hollantilaispuolustajan Mestarien liiga -osuman jälkeen.

26-vuotias Ake kertoi Instagram-tilillään vaikeista hetkistään, kun hän paljasti isänsä olleen sairas jo useita viikkoja.

– Viimeiset viikot ovat olleet elämäni vaikeimpia. Isäni on ollut hyvin sairas, eikä hoito ole ollut mahdollista, Ake kirjoittaa.

Keskiviikkona Ake sai pilkahduksen iloa synkkyyden keskelle, kun hän teki uransa ensimmäisen Mestarien liiga -osuman Manchester Cityn voittaessa Red Bull Leipzigin 6-3-lukemin. Ottelun jälkeen Ake sai kuitenkin surullisia uutisia. Hänen isänsä oli menehtynyt vain minuutteja Aken tekemän täysosuman jälkeen.

– Keskiviikkona vaikeiden aikojen jälkeen tein urani ensimmäisen maalini Mestarien liigassa. Vain minuutteja myöhemmin isäni nukkui pois rauhallisesti äitini ja veljeni vierellä. Ehkä niin oli tarkoitettu. Minun pelieni katsominen teki hänet aina ylpeäksi ja onnelliseksi. Tämä maali oli sinulle isä, Ake kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja