Mainos

Malli julkaisi karuja kuvia tiukkojen vaatteiden käytön seurauksista: "Tätäkö sinä todella haluat?"

 Instagram-tähden julkaisemat kuvat osoittavat, kuinka karua jälkeä liian tiukat vaatteet voivat saada aikaan. 

Kauneusihanteet ovat viime aikoina joutuneet kriittisten silmien alle, kiitos sosiaalisen median. Moni some-tähti on ryhtynyt julkaisemaan rehellisiä kuvia omista vartaloistaan puhuakseen kaikenlaisten vartaloiden puolesta. Yksi heistä on losangelesilainen malli KhrystyAna, joka varoittaa nyt ihmisiä epäterveellisistä keinoista, joita moni ihannevartalosta unelmoiva päätyy kokeilemaan.

Nainen julkaisi Instagram-sivuillaan tekstin, jossa hän antaa oman mielipiteensä vartaloa muokkaavieb vaatteiden, kuten tiukkojen farkkujen ja muotoilevien alusvaatteiden käytöstä. Hänen mukaansa media yrittää saada meidät uskomaan, että tarvitsemme niitä ja joukon lukuisia muita asioita tullaksemme hyväksytyiksi. 

– Nainen, kuinka rakastammekaan vahauksen, nyppimisen, ruskettumisen, valkaisun ja kuorinnan aiheuttamaa pientä kipua. Kerro nainen, tätäkö sinä todella haluat? Vai onko sinut saatu haluamaan sitä? nainen kysyy. 

Lääkäri: Ei pitkäaikaisia vaurioita

KhrystyAna kertoo näkevänsä joka päivä katukuvassa naisia, jotka ovat ahtaneet itsensä epämukaviin asuihin, jotka luovat illuusion kapeasta vyötäröstä ja litteästä vatsasta. Nyt hän kysyykin, miksi?

Liiku kuvasta seuraavaan nuolella. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

– Haluatko todella estää verenkiertosi, aiheuttaa hedelmättömyyttä, ruoansulatuskanavan ongelmia, hermovaurioita ja tätäkin enemmän, nainen kysyy.  

Antaakseen vahvistuksen mielipiteelleen, nainen julkaisi Instagram-tilillään rehellisiä kuvia siitä, millaisia vaikutuksia liian tiukoilla vaatteilla voi oikein olla. Hän ehti käyttää housuja vain muutaman tunnin, kunnes hänen jalkansa muuttuivat sinisiksi. 

Lääkäri Hilary Hawkins vastasi Self-sivustolla naisen väitteisiin siitä, voivatko vaatteet todella aiheuttaa edellä kuvattuja terveysongelmia. Lääkärin mukaan hän ei ole koskaan nähnyt vaatteiden aiheuttavan hermovaurioita, ja hänen mukaansa ruoansulatuskanavan ongelmatkin jäävät yleensä lyhytaikaisiksi.

– Jos huomaat, että vaate on muuttanut sinut siniseksi, ota se pois. Se on aivan liian tiukka, Hawkins toteaa.

Lähteet: Cosmopolitan, Self

***

1:47

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.