Mainos

Maksettu viettelijä on haaste parisuhteelle

Kukapa ei olisi tullut pohtineeksi, kestääkö oman puolison tai partnerin uskollisuus viettelykset. Nyt asian voi selvittää - jos uskaltaa - uskollisuuden testaajan avulla. Niin sanottu hunajaloukku on erään sortin yksityisetsivä, jonka tilaaja usuttaa maksua vastaan oman partnerinsa kintereille.

Hunajaloukkujen ansaan voi langeta jo ainakin Britanniassa. Eräs ammatin harjoittaja on 38-vuotias entinen brittien ilmavoimien lentäjä Richard Martinez. Hän suuntaakin baarissa maaliinsa suoraan kuin ilmavoimien ohjus.

-En kuitenkaan yritä iskeä kohdettani aktiivisesti. Sallin hänen vetää itseni keskusteluun, ja jos hän pyytää, annan puhelinnumeroni mahdollista tulevaa treffiä varten, uskollisuuden testaaja linjaa.

Martinez kiistää syytteet, joiden mukaan hän tuhoaisi työkseen avioliittoja.

-Luokseni tulevat asiakkaat ovat jo valmiiksi huolissaan partnerinsa uskollisuudesta, tai sitten huhut ovat saneet heidät epäilemään syrjähyppyä. On silti myönnettävä, että noin 80 prosenttia kohteistani epäonnistuu uskollisuuden testissä - käy ilmi, että he ovat valmiit pettämään partneriaan.

Jotta asiaan ei jää jossittelun varaa, Martinez ja hänen kollegansa tapaavat nauhoittaa koko "iskun" sekä videolle että ääninauhalle. Näin asiakas voi lopuksi päätellä itse, miten tapaaminen eteni.

"Testin on oltava reilu"

Hunajaloukuilla on kuitenkin Martinezin mukaan tietty eettinen koodisto. Kohde ei ensinnäkään saa olla humalassa. Uskollisuuden testaaja ei myöskään saa käyttää viettelyyn fyysistä kosketusta.

Lisäksi hunajaloukun ja hänen kohteensa "suhteellisen viehättävyyden" on oltava samantasoinen. Uskollisuuden testin tilaaja ja hunajaloukku toisin sanoen arvioivat etukäteen, että uhria ei aseteta alttiiksi niin sanotusti ylivoimaiselle houkutukselle.

-Sen on oltava reilu testi. Siksi varmistamme myös toisin päin, että testin kohde ei ole paljon viehättävämpi kuin hunajaloukku on. Asiakas ansaitsee oikeudenmukaisen vastauksen kysymykseen, onko heidän partnerinsa uskollinen, Martinez täydentää.

Alan ammattimies tietää kertoa, että testissä kärähtäminen ei johda aina parisuhteen päättymiseen.

-Jotkut käyttävät hunajaloukkua pistääkseen uskottomat rakastajansa seinää vasten. Testin perusteella voi vaatia kumppania muuttamaan tapansa.

-Me voimme siis toimia myös pelotteena. Asiakas saattaa sanoa partnerilleen 'Jäit kiinni tällä kertaa, ja tahdon, että muutut'. He voivat myös varoittaa, että käyttävät hunajaloukun palveluja testatakseen partnerinsa uudelleen.

Salailtavaa vai ei?

Richard Martinez ei yritä millään tavoin peitellä toimenkuvaansa. Viettelijä päinvastoin katsoo, että hän tuo työllään apua todelliseen ongelmaan. Jotkut muut uskollisuuden testausta tarjoavat tahot eivät kuitenkaan ole yhtä hanakoita puhumaan julkisesti.

-Emme puhu toimittajille. Se ei olisi hyväksi liiketoiminalle, kommentoidaan UK Honey Traps -palvelusta, joka toimii kautta Britannian.

Firman liiketoiminta näyttää joka tapauksessa pyörivän hyvin - UK Honey Traps etsii nettisivullaan uusia työntekijöitä.

Jos tuon työpaikkailmoituksen sanamuotoon on luottaminen, hunajaloukun ammattiin soveltuu luotettava, eloisa, ulospäin suuntautunut mies tai nainen, joka "osaa ajatella seisoviltaan". Työtä lisäksi suositellaan kakkosammatiksi, joten se ei liene mikään kultakaivos.

(MTV3-STT-Reuters)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja