Makkaraa ja kesäkurpitsaa 11.10.2000

Toim. Pirkko Arstila
2 -3 siskonmakkaraa bratwurst tai pala lenkkiä (ryynimakkara)
2 sipulia
1 kesäkurpitsa
1 porkkana raastettuna
1 tlk kokonaisia tomaatteja tai tomaattimurskaa
3 rkl paprikakastiketta basilikaa paprikajauhetta
1 rkl kokonaisia koriantereita
murskattuna jeeraa eli kuminaa erikseen
(chiliä)

Paloittele makkarat ja kesäkurpitsa, silppua sipuli. (Paista ryynimakkarat erikseen ja lisää viimeiseksi.) Kuullota sipuli ja lisää porkkanaraaste ja kesäkurpitsat. Lisää tomaatit, paprikakastike ja mausteet. Sekoita hyvin ja lisää makkarat. Kypsennä kannen alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja