Maisa Torppa sanoo HS:n haastattelussa, ettei suunnitellut ryhtyvänsä julkkikseksi – yllättävä kohtaaminen muutti kaiken

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Kuinka Maisa Torppa päätyi lentoemännäksi? Katso MTV Uutisten erikoishaastattelu!

Yli kymmenen vuotta julkisuudessa ollut Maisa Torppa paljastaa Helsingin Sanomien Nyt-liitteelle, että kaikki lähti liikkeelle sattumalta ratikkapysäkillä tapahtuneesta kohtaamisesta.

Suomalaiset ovat varsinkin kuluvan vuoden aikana seuranneet tiiviisti julkkiskaunotar Maisa Torpan elämän vauhdikkaita käänteitä.

Torppa erosi syksyllä kihlatustaan rallitähti Jari-Matti Latvalasta, perui vuodenvaihteeseen suunnitellut häät ja avioitui ystävänpäivänä uuden rakkaansa Mikon kanssa hulppeissa puitteissa hotelli Kämpissä.

Näyttävä vaaleaverikkö oli julkisuudessa jo vuosia ennen kuin hän alkoi seurustella rallitähden kanssa. Torppa ponnahti alun perin julkisuuteen Miss Bikini -kisasta ja on sittemmin työskennellyt chat-juontajana televisiossa ja ollut mukana useissa tosi-tv-sarjoissa, kuten Viidakon tähtösissä.

Helsingin Sanomien Nyt-liitteen tuoreessa haastattelussa nykyisin lentoemäntänä työskentelevä 28-vuotias Torppa kuitenkin sanoo, ettei hakeutunut julkisuuteen tietoisesti, vaikka hänen elämästään on luettu lehtien palstoilta jo yli kymmenen vuoden ajan.

Torppa kertoo haastattelussa, ettei suunnitellut ryhtyvänsä julkkikseksi. Hänen mukaansa kaikki alkoi, kun hän oli 17-vuotias ja istui ratikkapysäkillä. Tuttu nainen oli sattunut paikalle ja alkoi houkutella lukiolaista mukaan Miss Bikini -kilpailuun.

Maisa kertoo, ettei kuunnellut perheen vastusteluja, kun tilaisuus tuli.

– Heidän viimeinen oljenkorsi oli sulkea minut neljän seinän sisään, Torppa sanoo HS:lle ja lisää, etteivät vanhemmat tehneet sitä.

Torppa yllätti syksyllä 2017 ilmoittamalla, että hän aikoo vetäytyä julkisuudesta. Päätös herätti tuolloin suurta hämmennystä.

Torppa kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa, että vaikka on saanut toteuttaa haaveitaan ja tehdä omia tv-ohjelmia, julkisuus on tuonut myös paljon kyyneleitä.

– Media päätti jo vuosia sitten muokata musta tietynlaisen kohupersoonan ja vaikka kuinka olen tehnyt töitä sen eteen, että pääsisin siitä eroon niin en ole onnistunut. Media voitti mut 6–0. Täysin loppuun kulutettuna ja henkisesti lyötynä mä lopetan tämän päivityksen myötä julkisen urani. Mun elämä jatkuu yksityisenä henkilönä perheen ja ystävien parissa.

Sittemmin hän kuitenkin palasi julkisuuteen.

Nyt-liitteen haastattelussa hän myöntää nyt, että julkisuudesta luopuminen voisi tuntua ontolta.

–Tulisi ehkä jonkin sortin identiteettikriisi.

Lue myös:

    Uusimmat