Maisa Torppa lomailee New Yorkissa – seuraajien ikävät kommentit saivat itkemään

Maisa Torppa:"Minulla on ensimmäistä kertaa mies, jonka kanssa on hauskaa" 8:00
Maisa Torppa oli Huomenta Suomessa Jari-Matti Latvalan kanssa.

Maisa Torppa lähti lomalle New Yorkiin.

Seurapiirikaunotar ja tv-kasvo Maisa Torppa kertoi Instagram-tilillään lähteneensä lomamatkalle New Yorkiin, koska on ansainnut itselleen vapaapäivän tekemällä ylitöitä.

Osa Torpan seuraajista ei kuitenkaan ajatuksesta ilahtunut. Torppa sai osakseen ikävää kommentointia, jossa muun muassa kyseenalaistettiin hoitoalan palkan riittävyys kalliiseen matkaan. Torppa on tällä hetkellä työharjoittelussa lähihoitajana.

– Aika paljon on lähihoitajan palkalla täytynyt tosiaan ylitöitä tehdä, että business-luokan lennot ja hotellin New Yorkiin saa ostettua, kommenttikentässä kirjoitetaan.


Kommenttivyyhti oli sen verran valtava, että Torppa otti asiaan myös itse kantaa. Instagram-tilinsä Story-osiossa hän kertoo, että ikävät kommentit saivat hänet itkemään. 

– Pakko kertoa, että minulle tuli itku. Olen ollut ylpeä itsestäni, kun olen jaksanut painaa töitä ja ansainnut niistä vapaapäivät, mutta jotenkin sekin saadaan somessa käännettyä minua vastaan, Torppa kirjoittaa.

Hän lisäsi myös aiemmin julkaisemansa kuvansa yhteyteen tekstin, jossa kertoo, ettei seuraajilla ole hänelle merkitystä.

– Hyvää lomaa mulle, Torppa päättää tekstinsä.

Lähde: Instagram

Lue myös:

    Uusimmat