Maisa Torppa kävi kaupoilla ja osti hybridiauton – hankki edellisen menopelin puoli vuotta sitten: "Siinä oli tyyppivika"

Maisa Torppaa on kosiskeltu politiikkaan 8:01
Maisa Torppa kertoi Vappu ja Marja Livessä, että palaa hoitotyöhön hetkeksi. Katso haastattelu.

Maisa Torppa kurvailee nykyään Lexuksella.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa avioitui Mikko-rakkaansa kanssa ystävänpäivänä. Tuoreen avioparin piti suunnata häämatkalle pian häidensä jälkeen, mutta koronapandemian vuoksi se siirtyi kauas tulevaisuuteen. Pariskunta on viettänyt häämatkan sijasta aikaa kotonaan, jonne he muuttivat viime vuoden lopussa.

Torppa julkaisi tänään Instagramin tarinat-osiossa, että hän on käynyt autokaupoilla. Hän osti itselleen Lexus NX 300h hybridin, jonka hinta on uutena yli 50 000 euroa.

–Jouduin ostamaan uuden auton, koska edellisessä, vasta puoli vuotta vanhassa oli tyyppivika. Sitä ei saatu korjattua, Torppa kommentoi MTV Uutisille.

Viime vuodesta asti lentoemäntänä työskennellyt Torppa joutui lomautetuksi ja sen vuoksi hän palasi hetkeksi hoitotyöhön. Torpalla on myös lähihoitajan koulutus.

– Hyvillä fiiliksillä olen palaamassa hetkeksi takaisin vanhoihin töihin. Tykkäsin hoitotyöstä, joten on mukava palautella niitä taitoja, Torppa kertoi ennen töihin paluuta.

Torppa julkaisi pian töiden paluun jälkeen päivityksen, kuinka työt ovat alkaneet. Torppa nosti päivityksessään vahvasti esille hoitotyön ja ilmailualan erot. Torpan mukaan kumpaakin alaa yhdistää selkeä hierarkia työyhteisössä, jolla varmistetaan turvallisuus töitä tehdessä. Tähän yhtäläisyydet kahden alan välillä Torpan mukaan kuitenkin loppuvat.

Lue myös:

    Uusimmat