Maija Vilkkumaa tapasi Alexi Laihon vuonna 1995 musiikkileirillä – "Nuori, ystävällinen, herkkä ja taitava kitaristi jäi mieleen"

0:55
Children of Bodomin perustajajäsen Alexi Laiho on kuollut 41-vuotiaana.

Alexi Laihon kuolema on järkyttänyt monia. 

Children Of Bodom -yhtyeen nokkamies Alexi Laiho kuoli 41-vuotiaana viime viikolla kotonaan Helsingissä. Kuolinuutinen tavoitti maanantaina (4.1.) fanit ja kollegat, jotka ovat järkyttyneita kitaristin poismenosta.

Muusikko Maija Vilkkumaa muistelee Laihoa Instagramissa, ja julkaisi kaksi eri kuvaa. Hän kertoo, että tapasi Laihon vuonna 1995 musiikkileirillä. Vilkkumaa oli tuolloin parikymppinen, Laiho puolestaan teini-ikäinen. 

– Alexi Laihon poismeno on järkyttävä uutinen. Hän oli suuri taiteilija, biisintekijä ja soittaja. Olin teini-ikäisen Aleksin kanssa Kullaan Pop&Jazz -leirillä vuonna 1995, Rosegarden-bändimme veti loppukonsertissa Hanoi Rocksin Tragedyn. Nuori, ystävällinen, herkkä ja taitava kitaristi jäi mieleen, Vilkkumaa kirjoittaa.

– Leirin jälkeisinä vuosina ja vuosikymmeninä seurasin hänen uskomatonta uraansa ihaillen, kuten niin moni muukin. Osanottoni läheisille, Vilkkumaa lopettaa kirjoituksensa. 

Video: Alexi Laiho kommentoi metallimusiikin suosiota yllättävällä tavalla MTV:lle vuonna 2007

2:52

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja