Murheen murtama Olli Herman muistelee MTV Uutisille äkillisesti menehtynyttä Alexi Laihoa: "Tosi suurisydäminen ja aito"

1:52
Surunmurtama muusikko Olli Herman muistelee kitaristi Alexi Laihoa: "Paras ihminen, kenet tiesin musabisneksessä"

41-vuotiaana menehtynyt Alexi Laiho ja Olli Herman olivat hyviä ystäviä. 

Kitaristi Alexi Laihotiedotettiin maanantaina 4. tammikuuta menehtyneen edeltävällä viikolla 41-vuotiaana. Manageritoimiston tiedotteen mukaan pitkään kestäneistä terveysongelmista kärsinyt Laiho menehtyi kotonaan Helsingissä. Laiho tunnettiin erityisesti Children of Bodom -yhtyeen kitaristina. 

Laihon muusikkokollega Olli Herman kommentoi Laihon poismenoa MTV Uutisille murtuneena. Herman ja Laiho olivat hyviä ystäviä keskenään. 

– Alexi oli mulle hyvä ystävä ja sitä kokee jonkinnäköistä veljeyttä varmasti artistina. Alexi oli mulle vanhempana valtionmiehenä jonkinlainen esikuva myös, Herman kertoo murheen murtamana. 

Laiho ja Herman tunsivat toisensa vuoden 2014 alusta. He olivat tienneet toisensa entuudestaan pitkään, mutta tuolloin kaksikko tutustui toisiinsa paremmin ja suhde syventyi ystävyydeksi. 

– Alexi oli ehkä paras tyyppi, ketä tiesin koko musabisneksestä. Tosi suurisydäminen ja aito, välittävä tyyppi, Herman kommentoi. 

Herman julkaisi myös sosiaalisessa mediassa tribuuttinsa edesmenneelle ystävälleen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja