Madonnan kanssa näytellyt Hollywood-tähti Mark Blum menehtyi koronavirukseen

Näyttelijä muistetaan muun muassa Missä olet Susan? -hittielokuvasta.

Screen Actors Guild -näyttelijäjärjestön mukaan 1980-luvun menestyselokuvista Krokotiilimies (1986) ja Missä olet, Susan? (1985) tuttu näyttelijä Mark Blum menehtyi 69-vuotiaana koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

Vaikka veteraaninäyttelijä Blumin tunnetuin rooli oli kenties Madonnan tähdittämässä Missä olet Susan? -kasariklassikossa, hän teki monia televisiorooleja sarjoissa, kuten Succession, You ja Mozart in the Jungle. Blum teki myös komean näyttelijäuran teatterin puolella. Hän näytteli muun muassa valamiesten vaikeasta päätöksestä kertovassa Valamiesten ratkaisu -näytelmässä Broadwaylla, New Yorkissa.

New Yorkin teatteripiireihin kuulunut Blum oli voittoa tavoittelemattoman Playwrights Horizons -teatterijärjestön jäsen. Playwrights Horizonsin jäsenet muistelivat menehtynyttä tähteään Twitterissä.

– Raskain sydämin ja rakkaudella Playwrights Horizons osoittaa kunnioitusta Mark Blumille, rakkaalle pitkäaikaiselle ystävälle ja taitavalle taiteilijalle, joka menehtyi tällä viikolla. Kiitos Mark kaikesta, mitä teit teatterimme, teattereiden ja koko maailman yleisön eteen. Jäämme kaipaamaan sinua.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja