Popin kuningatar Madonna varoittelee Harrya ja Meghania Kanadaan muutosta – löi pöytään erikoisen tarjouksen

13:05
Näin prinssi Harry kommentoi lähtöä Britannian hovista

Madonna tarjoaa Instagramissa julkaisemalla videollaan New Yorkin asuntoaan Sussexin herttuaparille.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat asettuneet Kanadaan ilmoitettuaan tammikuun alkupuolella vetäytyvänsä syrjään kuninkaallisen perheen ytimestä.

Kohun nostattanut päätös on ollut Britanniassa kestopuheenaihe ja viikonloppuna myös Brad Pitt murjaisi Bafta-gaalan voittopuheessaan vitsin herttuaparin päätöksestä viettää ainakin osan ajastaan Pohjois-Amerikassa.

Nyt lusikkansa soppaan on laittanut myös popin kuningatar Madonna, joka julkaisi tiistaina Instagramissa hämmentävän videon.

– Älkää karatko Kanadaan, siellä on tylsää, meikkipöytänsä ääressä istuva tähti varoitelee videolla.

Seuraavaksi tähti tarjoaa herttuaparille New Yorkin kotiaan vuokralle.

– Annan heidän alivuokrata kotini Central Park Westissä. Siellä on kaksi makuuhuonetta, parhaat näkymät Manhattanin ylle ja upea parveke, Madonna hehkuttaa.

Tähti on myös vakuuttunut siitä, että hänen New Yorkin kotinsa päihittää myös Buckinghamin palatsin mennen tullen.

– On se parempi kuin pihalla seisovat miehet karvahatuissaan, hän sanoo videolla viitaten palatsin edessä päivystäviin sotilaisiin.

61-vuotias Madonna on viime aikoina ollut otsikoissa, koska tähti on joutunut perumaan Madame X -kiertueeltaan useita keikkoja lääkärin määräyksestä.

Pahoitellessaan faneilleen peruuntuneita keikkoja Madonna paljasti lääkäreiden sanoneen, että on ihme, että hän on pystynyt keikkailemaan niinkin paljon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja