Maaria Nuoranteen uusi sketsihahmo Kreisi-Kati sai osakseen erikoisia tiedusteluja – näin näyttelijä reagoi

Maaria Nuoranne ja Aija Pahkala esittelivät uudet sketsihahmonsa Putouksen Jokeri-kierroksella.

Putouksen seitsemännessä suorassa lähetyksessä sketsihahmokilpailusta pudonneet näyttelijät saivat uuden mahdollisuuden päästä mukaan sketsihahmokilpailuun uuden Jokeri-kierroksen myötä. Tuolloin näyttelijät Mikko TöyssyAntti Tuomas HeikkinenAija Pahkala sekä Maaria Nuoranne esittelivät uudet sketsihahmonsa, joiden joukosta Töyssyn sketsihahmo äänestettiin katsojien toimesta mukaan kilpailuun. 

Maaria Nuoranne toi Putous-lavalle oman sketsihahmonsa nimeltään Kreisi-Kati ja Aija Pahkala puolestaan esitteli Imuriinan. Näyttelijät eivät harmitelleet suoran lähetyksen jälkeen sitä,  etteivät heidän hahmonsa päässeet takaisin sketsihahmokilpailuun mukaan. 

– Oli ihan mahtavaa, että päästiin tekemään toiset hahmot ja oli kivaa päästä tekemään jotain ihan muuta kuin eka hahmo. Olen aika tyytyväinen tähän meidän settiin, mielestäni meillä kaikilla oli ihan superhauskat hahmot, Pahkala miettii. 

Pahkala itse kertoo saaneensa inspiraation Imuriinasta näkemänsä unen kautta, jossa ilmennyttä ideaa lähdettiin jalostamaan eteenpäin. Nuoranne puolestaan kertoo, että häntä kiehtoo Kreisi-Katin kaltainen ihmistyyppi. 

– Oli ihanaa hypätä sellaisen tyypin saappaisiin, kenelle jokainen ilta on uusi mahdollisuus ja joka on omasta mielestään ihan kreisi, Nuoranne nauraa. 

Jakson myötä sosiaalisessa mediassa havahduttiin Kreisi-Katin olemassa oloon voimakkaasti, sillä somessa oli tiedusteltu muun muassa onko Kreisi-Kati kenties sinkku. 

– No siis on, Kreisi-Kati on sinkku, että siis pyyntöjä vaan. Siis Kreisi-Katille, ei minulle kiitos, Nuoranne nauroi. 

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja