Putous-työllä on ollut yllättävä vaikutus Maaria Nuoranteeseen sekä Aija Pahkalaan – yrittävät vältellä vapaa-ajalla television katsomista

Maaria Nuoranne ja Aija Pahkala ovat yllättyneet televisiotyön intensiteetistä.

Putous-tähdet Maaria Nuoranne ja Aija Pahkala näyttelevät kumpikin ensimmäistä tuotantokauttaan sekä työskentelevät ensimmäistä kertaa urallaan toden teolla televisiossa. Kaksikko kertoi MTV Uutisille helmikuussa Putouksen suoran lähetyksen jälkeen yllättyneensä siitä, miten intensiivistä televisiotyö tosiasiassa on. 

– Olen huomannut, etten ihan hirveästi pysty katsomaan mitään ohjelmia, sillä ne ovat niin lähellä tätä työtä, Nuoranne kertoo.

Näyttelijäkaksikko kertoo palautuvansa lähetyksistä omilla tahoillaan muun muassa kirjoja lukemalla. Lisäksi Nuoranne rentoutuu koiransa kanssa, Pahkala taas lastensa kanssa puuhaillessa. 

Vaikka töitä on aiemminkin paiskittu kovalla tahdilla, on televisiomaailma näyttelijöiden mukaan aivan omaa luokkaansa. 

– Joka viikko alkaa uudet hommat, että pitää omaksua sitä uutta. Ja teatterissa esimerkiksi me harjoitellaan se tietty periodi ja sitten on ensi-ilta, ja sitten veivataan vaan sitä samaa esitystä. Mutta nyt meillä on joka viikko tavallaan uusi enskari. Biologinen fakta on, että aivot väsyvät, niin sitten pitää yrittää saada sitä lepoa niille aivoillekin öisin, Pahkala kertoo. 


Putouksen myötä näyttelijät ovat päässeet toteuttamaan omia salaisia haaveitaan, kuten tuotantokauden 5. lähetyksessä, jossa nähtiin Pahkalan, Nuoranteen sekä Pilvi Hämäläisen muodostama tyttöbändi. Pahkalan mukaan sketsin toteuttamista on odotettu näyttelijöiden keskuudessa jo pitkään. 


– Voisikohan tämä tyttöbändi tehdä sitten vielä comebackin jossain vaiheessa, Pahkala nauraa. 

Kaksikon mukaan kolmen näyttelijän muodostama tyttöbändi voisi heidän puolestaan tehdä keikkaa vaikka Putouksen ulkopuolellakin. 

– Joo soittakaa vaan, Sotkamon Destiny's Child tulee kyllä keikoille, Nuoranne summaa hymyillen. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja