Maajussille morsian -pari: Yllätysero

Maajussille morsian -ohjelmassa tavanneet Pekka ja Sofia erosivat yllättäen tänä kesänä.

Maajussille morsian -ohjelman kautta toisensa löytäneet Pekka ja Sofia ovat eronneet. Ohjelman vuonna 2012 nähdyllä tuotantokaudella mukana olleen kaksikon tiet erkanivat aiemmin tänä kesänä. 

Pekka vahvistaa MTV.fille ex-rakastavaisten päättäneen suhteensa pari kuukautta sitten.

– Vaikea sanoa, mikä tähän johti. Se vain ei toiminut loppujen lopuksi, Pekka kertoo.

– Päätimme yhdessä, että meidän on vain parempi lähteä katselemaan jatkossa erikseen, Pekka kertoo.

Mies kertoo ex-pariskunnan pitäneen vielä yhteyttä toisiinsa, vaikka Sofia onkin jo ehtinyt muuttaa pois kaksikon yhteisestä kodista. Suurimman osan kesästä töitä paiskinut Pekka kertoo viihtyvänsä kotonaan toistaiseksi omassa rauhassaan.

– Omin päin täällä tällä hetkellä elellään, mies sanoo.

Parin ero tulee yllätyksenä, sillä kaksikon rakkaustarina eteni aikanaan salamavauhtia. Alkutaipaleessa oli draamankin aineksia, sillä ohjelman edetessä katsojille ja muille morsianehdokkaille alkoi paljastua parin tavanneen toisiaan salaa jo ennen ohjelmaa.

Pariskunta oli ehtinyt ihastua ja rakastua toisiinsa vaivihkaa useiden salatapaamisten aikana. Pian ohjelman päätyttyä kaksikko myös muutti yhteen, kun Sofia kantoi tavaransa Pekan tilalle. Naisen mukana tilalle muuttivat myös hänen hevosensa.

– Ei tämä ole enää vain ihastumista, vaan jotain enemmän. Olen rakastunut. Kyllä minulla on sellainen tunne, että Pekka saattaisi olla se oikea, Sofia hymyili tuolloin.

MTV.fin tavoittama Sofia ei halunnut kommentoida eroa.

Lue myös:

    Uusimmat