Maajussi-Tuomon suuri elämänmuutos on koittanut – morsianehdokas muuttaa miehen luokse: "Välillä sen käsittää ja välillä ei"

Maajussi-Tuomon elämä on muuttumassa merkittävästi, kun hänen naisystävänsä Marjo muuttaa tyttärensä kanssa Vantaalta Tuomon luo Rantasalmelle.

Kesäisistä Maajussille morsian -ohjelman kuvauksista on jo aikaa ja vuosi on lopuillaan. Uusi vuosi merkitsee erityisesti maajussi-Tuomolle todellista muutosta, sillä miehen farmiviikkojen päätteeksi valitsema morsianehdokas Marjo muuttaa joulun alla hänen luokseen Rantasalmelle. 

Marjon loppujen tavaroiden on määrä saapua juuri ennen joulua, ja välipäivinä pariskunta käy tekemässä Marjon Vantaan asuntoon loppusiivouksen. Tuomo on innoissaan tulevasta, eikä häntä hermostuta. 

– Tosi hyvä fiilis, ei oikeastaan jännitä yhtään. Tuntunut koko ajan hyvältä, niinkun kuuluukin. Kaikki ovat hyvillä mielin. 

Sinkusta uuden perheen jäseneksi

Sen lisäksi, että Tuomo sai rinnalleen rakkaan, hänestä tuli myös Marjon pienen tyttären isäpuoli. Myös Marjon tytär muuttaa äitinsä kanssa Rantasalmelle, ja Tuomo kertoo pienen olevan myös innoissaan tulevasta muutoksesta. 

– Sekin antaa vielä paremman fiiliksen tästä. Hän on onnellinen, että pääsee touhuamaan tänne. 

Tuomo myöntää, että isäpuoleksi ryhtyminen mietitytti häntä aluksi, sillä hän ei ollut aiemmin paljon tekemisissä lasten kanssa. Hän on kuitenkin tullut erittäin hyvin toimeen Marjon tyttären kanssa alusta asti. 

– Semmoinen onnenpotku sekin on ollut. Ja se on myös yksi ratkaisevampia tekijöitä, että Marjolla on helppo olla, kun lapsi viihtyy. 

Uuden vuoden mukana suuret muutokset

Ensi vuodelta Tuomo odottaa erityisesti uuteen perhearkeensa totuttelua. Hänen perusarkensa muuttuu toden teolla, kun hänen on otettava huomioon tulevaisuudessa itsensä lisäksi myös kaksi muuta ihmistä. 

– Muutos on iso, välillä sen käsittää ja välillä ei. 

Vuodessa on tapahtunut paljon ja Tuomo pysähtyy välillä ihmettelemään itsekin, kuinka nopeasti aika on kulkenut. Noin vuosi sitten hän kirjoitti hakemustaan ohjelmaan, ja nyt kaikki on jo muuttunut. 

– Vasta oli tammikuu ja tämä homma aluillaan. Ja nyt ollaan loppuvuodessa ja muuttokuormia kannetaan tänne. 

Tuomo kertoo olevansa edelleen aktiivisesti yhteydessä muihin maajusseihin Maunoon, Ilmariin sekä Antti-Jussiin, joista on tullut hänelle hyviä ystäviä. Kuulumisia vaihdetaan aktiivisesti ja miesten on tarkoitus tavata porukalla ensi vuoden puolella. 

Ennen kaikkea Tuomo suosittelee Maajussille morsian -ohjelmaan osallistumista kaikille rakkautta etsiville maajusseille. Hänen mukaansa ohjelma on todella ainutlaatuinen kokemus, johon kannattaa tarttua tilaisuuden salliessa. 

– Voi käydä oikeasti uskomattomia asioita. Jos ei löydy sitä oikeaa, niin saa ainakin hyviä uusia ystäviä näistä muista maajusseista. Kannattaa lähteä, jos vaan tilaisuus tulee. Ja olla vain oma itsensä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja