Maajussi-Patrik paljastaa erikoisen syyn, jonka perusteella teki valintansa farmiviikoille – kyseessä asia, joka morsianehdokkaalta puuttui

1:16
aajussi-Patrikilla oli erikoinen peruste valinnalleen farmiviikkojen suhteen – kertoi syyn MTV Uutisille

Maajussi-Patrik teki valintansa farmiviikoille pohjaten erityisesti yhteen käytännön asiaan.

Maajussille morsian -ohjelman tähdet joutuivat tiukkaan paikkaan Naantalissa, kun heidän piti tehdä yhdessä puolisoehdokkaiden kanssa vietettyjen päivien jälkeen päätös siitä, ketkä jatkavat matkaa farmiviikoille. 

Maajussi-Patrik päätti pudottaa morsianehdokkaidensa joukosta Ninnan, eli farmiviikoille suuntaavat KiiaLinda sekä Sara. Patrik kertoi MTV Uutisille Naantalissa olleensa valintapäivänä haikein tunnelmin, vaikka päätös olikin hänelle melko selkeä. Syy oli Patrikin mukaan erityisesti eräässä asiassa, joka Ninnalta puuttui. 

– Ehkä painavin tekijä tässä on se, että hänellä ei ole ajokorttia, ja tuolta ei oikein liikuta hirveästi muulla kuin sillä ajokortilla. Kukaan ei sieltä lähde talvella hiihtämään tai pyöräilemään kuitenkaan, Patrik perusteli valintaansa. 

Maajussi kertoi myös, että yhteisiä juttuja morsianehdokkaiden kanssa on löytynyt, mutta sutinaa ei Naantalissa kuitenkaan vielä ollut kenenkään kanssa. Kukaan ei varsinaisesti Patrikin mukaan erotu tässä kohtaa vielä edukseen kolmikon joukosta. 

– Ehkä tulee Saran ja Lindan kanssa enemmän juttua, on enemmän yhteisiä asioita kuin Kiian kanssa. 

Farmilleen elämäänsä tutustumaan Patrik kertoi kutsuvansa naiset odottavin mielin. 

– Vähän jännittää kutsua ne sinne, kun näkee, mitä toi arki on. 

Katso maajussi-Patrikin valinta yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja