Maajussi-Patrik täräyttää suorat sanat ajatuksistaan kotitöistä ja parisuhteesta – morsianehdokas hämmentyy: "Meni aika vaikeaksi"

2:26
Maajussi-Patrik täräyttää suorat sanat ajatuksistaan kotitöistä ja parisuhteesta

Maajussi-Patrik yllättää morsianehdokkaansa näkemyksillään parisuhteesta ja kotitöistä.

Maajussille morsian -sarjan viikonloppu Naantalissa on edennyt ryhmätreffeihin, joilla maajussit pääsevät tutustumaan paremmin puolisoehdokkaisiinsa. 

Maajussi-Patrik vie morsianehdokkaansa mönkijäsafarille. Joukko päätyy pitämään taukoa metsässä olevan lammen laidalle, ja Patrik vie morsianehdokkaansa Ninnan sivummalle juttelemaan. 

Kaksikko keskustelee muun muassa siitä, mitkä ovat Patrikille tärkeät ominaisuudet tulevalla kumppanilla. Kysymyksen edessä Patrik menee vaikeaksi. 

– Joo... toi onkin paha kysymys. Se ymmärrys siinä pitää varmaan olla ensimmäisenä, että tajuaa sen, ettei tässä aina kerkeä olemaan joka paikassa ja sitten no, mietin miten nämä pukee sanoiksi sitten, miettii ettei ihan suoraan voi aina sanoa, Patrik vastaa mystisesti. 

Pian Patrik jatkaa analyysiaan kertoen oman näkemyksensä siitä, kuinka kotityöt jakautuvat.. 

– Ettei mene sellaiseksi, että "mä imuroin tänään ja sä ensi viikolla", sitten mä olen 20 tuntia töissä ja tuun kotiin, ja sitten sanotaan, että "no ala imuroimaan", että mä imuroin viimeksi. Ja sama ruuanlaiton kanssa, Patrik linjaa. 

Morsianehdokas Ninna kertoo keskustelun jälkeen kameroille hieman hämmentyneen oloisena, että Patrik antoi kysymyksiin hänen mielestään tavallaan ihan hyvät vastaukset. 

– Ihan hyvä vastaukset, mutta olisin ehkä toivonut vielä vähän lisääkin. Mutta näillä mennään toistaiseksi, Ninna kertoo. 

Patrik kertoo Ninnalle myös mitä hän ajattelee siitä, miten parisuhteessa vietetään aikaa. 

– Jos hän on itse sellainen ihminen, että haluaa, että ollaan kotona ja vietetään paljon aikaa yhdessä ja se on tällainen arki, niin nyt hän sitten tietää sen jo, ettei ole mahdollista mun kanssa sellainen elämä, Patrik kertoo. 

Ninna kommentoi Patrikin vastauksia keskustelun jälkeen todeten, ettei lopulta saanut maajussista paljoakaan irti. 

– Meni aika vaikeaksi ehkä. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja