Mainos

Maajussi-Maunon pohtii vaikeaa valintaansa: "Olen miettinyt mitä oikeasti haen"

2:08

Maajussi-Mauno on käynyt farmiviikkonsa aikana läpi monenlaisia tunteita.

Maajussille morsian -ohjelma on tullut päätökseensä ja neljä rakkautta etsivää maajussia on tehnyt valintansa. Miehet ovat päättäneet, kehen morsianehdokkaaseen kukin haluaa jatkaa tutustumista kuvausten päättymisen jälkeen. 

Maajussi-Mauno kertoo joutuneensa paljon suurempien tunteiden pyöritykseen, kuin mitä hän olisi alunperin arvannut. Hän ajatteli alunperin viikon menevän parhaiten niin, jos hän ei anna itsensä ihastua kehenkään morsianehdokkaista. 

– On jotenkin tuntunut niin valtavan suurelta kaikki, tuntuu siltä, että tässä on ihan vuosien työ tehty viikossa. Minulla on ainakin sellainen olo parhaillaan, että tässä on semmoista itsensä kaivamista, omien tunteiden etsimistä.

– Sitä on oikein pysähtynyt itse miettimään tosi paljon, että mitä ihmettä haluan elämältä ja ylipäätään parisuhteelta, mikä on käsitykseni rakkaudesta, romanssista ja hyvästä elämästä, Mauno pohtii. 

Juontaja Vappu Pimiä saapuu farmille ja tiedustelee Maunolta, onko lämpimiä tunteita syttynyt ketään morsianehdokasta kohtaan. 

– Romanttisessa mielessä tällä hetkellä minulla ei ole herännyt sellaisia tunteita. Paljon on miettinyt näitä eri treffejä ja tilanteita, mitä on iltaisin vielä ollut. Sitten olen miettinyt sitä, mitä oikeasti haen.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja