Maajussi-Mauno kertoo päätöksensä: "Mitä oikeasti haluan"

Maajussi-Mauno päätyi valitsemaan farmiviikkojen päätteeksi Henriikan.

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat päättyneet ja maajussit ovat tehneet lopulliset valintansa. Viikon päätteeksi ja juontaja Vappu Pimiän saapuessa farmeille miehet päättivät, kehen morsianehdokkaaseen he haluavat tutustua enemmän kuvausten päätyttyä. 

Maajussi-Mauno kertoo valintatilanteessa, että hänen päätöksensä ei ollut helppo. Miehen ajatukset ovat vaihdelleet suuntaan ja toiseen koko viikonlopun ajan. Hän kiittelee kaikkia naisia rohkeudesta ja siitä, että he lähtivät ohjelmaan mukaan. 

– Viikon aikana omatkin ajatukset ovat vaihdelleet edestakaisin, että mitä ihmettä teen, mitä oikeasti haluan ja millaisia odotuksia minulla mihinkin liittyy, Mauno kertoo. 

Mauno perustelee hetken valintaansa ja kertoo lopulta päätyneensä valitsemaan Henriikan

– Tässä minun tilanteessa haluan tutustua Henriikkaan enemmän, jos tietysti Henriikka haluaa minuun myös tutustua enemmän, Mauno toteaa. 

Henriikka vastaa tilanteeseen myöntävästi.

Henna-Maria on jokseenkin pettynyt Maunon päätökseen. 

– Oisin ollut vielä kiinnostunut tutustumaan Maunoon lisää. Nyt hän on tehnyt valintansa ja se ei ole sitten mahdollista. Myös aika semmoinen tyhjä olokin tässä hetkessä, luulen, että tätä pitää tässä sulatella ja tunnustella koko viikkoa ja kokemusta. 

Sarita kertoo olevansa iloinen saamastaan kokemuksesta ja siitä, että hän on oppinut sen myötä myös itsestään todella paljon. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja